Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis»:

- Jeg ble litt skuffa da hun kom hjem

Ørjan Burøe hadde gledet seg til å holde fortet hjemme da kona var på «Farmen kjendis». 

VIL VÆRE MED IGJEN: Marna Haugen hadde ikke sagt nei til å bli med på «Farmen kjendis» igjen. Ektemannen Ørjan Burøe hadde også latt seg friste om han ble forelagt tilbudet. Foto: Espen Solli / TV 2
VIL VÆRE MED IGJEN: Marna Haugen hadde ikke sagt nei til å bli med på «Farmen kjendis» igjen. Ektemannen Ørjan Burøe hadde også latt seg friste om han ble forelagt tilbudet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Bloggerne»-profil Marna Haugen (35) gjorde denne høsten et forsøk på å være med i en ny realityserie.

Dessverre ble oppholdet hennes på «Farmen kjendis» bare fire dager langt, som sørget for at utfordreren måtte vende snuten hjemover mot Oslo etter gårdstilværelsen.

Hjemme hadde ektemannen, komiker Ørjan Burøe (42), forberedt seg på å ta vare på hjemmet og barna. Det ble imidlertid en kortvarig affære.

Skulle være storbonde

- Jeg ble litt skuffa da hun kom hjem, jeg hadde gledet meg til å være storbonde hjemme, sier Burøe og fortsetter:

- Jeg hadde liksom lagt opp løpet med ungene. Når jeg er alene med dem får man en helt annen kontakt enn vanlig. I hvert fall over det som jeg trodde skulle være en lang periode. Så gikk det fire dager, og da brast alt. Da visste barna at det var slutt på is til dessert og burger til frokost, sier komikeren til Dagbladet.

Det var i forbindelse med lanseringen av den sjette sesongen av «Bloggerne» at bloggparet snakket om «Farmen kjendis».

Haugen la ikke skjul på at hun selv også var skuffet over det korte oppholdet på gården.

- Det var jo kjempesynd å ryke så tidlig. Fy søren, altså. Før jeg ble spurt om å være med, hadde jeg sett casten, og jeg husker at jeg sto og ropte i stua fordi jeg var så begeistra. Det hele toppet seg da jeg ble spurt om å være med, sier hun og fortsetter:

- ... Og så fikk jeg bare være der fire dager. Jeg var jo en av dem som hadde mest lyst. Jeg sier nok ikke nei om jeg får tilbud om å være med i en ny sesong, forklarer «Komikerfrue».

Tar pauser

Burøe hadde heller ikke takket nei til muligheten. Han forteller at ingen visste hvor stort dette kom til å bli, men tipper at de aller fleste ville sagt ja nå basert på eksponeringen deltakelsen gir.

På tross av et kort opphold på «Farmen»-gården, kom ikke Haugen hjem tomhent.

GA BLAFFEN: Marna Haugen vil gjerne appellere til kvinner i samme situasjon ved å vise fram fødselen på tv. Video: TV 2 Vis mer

Hun har selv vokst opp på gård, og vet en hel del om akkurat det fysiske arbeidet. Det hun lærte denne gangen, gikk mer på tilgjengelighet.

- Det å logge av var fantastisk. Sosiale medier er tilgjengelig hele tiden, og sjekkes sporadisk gjennom hele døgnet. På gården så jeg en verdi i å være borte fra det, som jeg nå har laget et prosjekt av. Mellom fire og åtte på ettermiddagen er jeg ikke pålogget, da er jeg mamma, sier bloggeren.

Flere takket nei

Tidligere denne uka kunne Dagbladet fortelle at flere norske kjendiser ble spurt om å være med i den første og svært populære sesongen av «Farmen kjendis».

Nærmere 1,5 millioner mennesker så finalen, da Leif Einar «Lothepus» Lothe stakk av med seieren.

Det er fra tidligere kjent at kanalen har bestilt en ny sesong av kjendis-versjonen, som skal sendes på TV 2 til neste år.

Hvorvidt kjendisene som ble spurt i fjor, nå vil revurdere tilbudet dersom det kommer på bordet igjen, gjenstår likevel å se.

Blant dem som takket nei til å være med finner vi blogger Sophie Elise Isachsen, Jon Arne Riise, Finn Schjøll og Kathrine Sørland. Jørn Hoel, Jørn Lier Horst og Eli Kari Gjengedal sa også nei til å bli med på realityserien.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!