<strong>SUPERSTJERNE:</strong> Ed Sheeran har en rekke prestisjefylte priser som artist. Skoletida var imidlertid ingen dans på roser for artisten. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Ed Sheeran har en rekke prestisjefylte priser som artist. Skoletida var imidlertid ingen dans på roser for artisten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ed Sheeran:

- Jeg ble mobbet hver eneste dag

Den talentfulle stjerna har vonde minner fra skoletida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artisten Ed Sheeran (28) har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011. Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk.

Musikken har gjort ham styrtrik, og i 2015 kunne blant annet finansbladet Forbes melde at Sheeran hadde tjent svimlende 57 millioner dollar, eller 485 millioner norske kroner.

Men Sheerans oppvekst i England var derimot ikke en dans på roser.

Spesielt var skoletida vanskelig, ettersom klassekameratene mobbet ham daglig, skriver Contact Music.

-Hadde ingenting før musikken

Dette forteller sangstjernen selv i et intervju med DJ Nihal og rapperen Dave i forbindelse med kampanjen Love Music Hate Racism.

- Jeg hatet barneskolen inderlig; Jeg gråt hver dag. Jeg har rødt hår, så jeg ble plaget konstant fra den dagen jeg begynte på skolen. Jeg var rødhåret, stammet og brukte digre briller, minnes han, ifølge nettstedet.

Det hjalp heller ikke at han i tillegg var dårlig i sport.

VELDEDIGHETSPORNO: Artisten Ed Sheeran beskyldes for å bruke en video til feil årsaker, og fremstiller seg selv som en helt. – Ed Sheeran-filmen er rett og slett fattigdomsturisme, sier SAIHs Øgård. Video: Comic Relief. Vis mer

- Barneskolen jeg gikk på var ganske sporty, og jeg var ikke flink i sport. Hvis du var flink i fotball, så var du kul. Jeg var ikke flink i fotball.

Da Sheeran startet på videregående begynte ting endelig å forandre seg for briten. Her fikk han nemlig øynene opp for musikken.

- Jeg begynte jeg å spille gitar og ble med i et band. Musikk er en av de tingene som kan gi deg selvtillit.

- Plutselig føltes det som om «Wow, jeg er faktisk skikkelig flink til noe». Jeg hadde ingenting før jeg tok i en gitar.

View this post on Instagram

🚜 boi & gal by @zakarywalters

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Gikk ned på et kne

Siden 2015 har Ed Sheeran vært kjæreste med landhockeyutøveren Cherry Seaborn (27). Duoen møtte hverandre for aller første gang da de gikk på videregående skole sammen, men innledet ikke noe forhold før mange år seinere.

I januar i fjor avslørte 28-åringen at de hadde forlovet seg.

- Fikk meg en forlovede rett før nyttår. Vi er veldig glade og forelsket, og våre katter er også svært fornøyde, delte han på Instagram den gangen.

I et intervju med Access i fjor sommer kom den verdenskjente sangeren med en noe underlig bemerkning, som gjorde at flere også er overbevist om at Ed og Cherry har giftet seg i all hemmelighet.

Det var på et spørsmål om hvordan det gikk med bryllupsplanene at Ed reagerte med en noe merkelig taushet.

Samtidig gjorde han en megetsigende bevegelse med hånda, og dermed ble journalisten oppmerksom på ringen han hadde på fingeren.

- Oi, er det sant? Det er spennende, sa journalisten.

- Ja, svarte Sheeran.

Journalisten ble totalt tatt på senga, og gratulerte artisten med den store nyheten, uten å egentlig ha fått et tydelig svar på om han faktisk hadde giftet seg eller ikke.

- Hvordan klarte dere å gifte dere uten at noen merket det?

- Vel, jeg gjør egentlig ingenting i offentligheten, svarte Sheeran.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer