Victoria Beckham:

- Jeg ble mobbet

Skoleåra bringer tilbake såre minner for Victoria Beckham.

BLE MOBBET: I et nytt intervju med motemagasinet Glamour forteller Victoria Beckham at hun ble mobbet i barndommen. Foto: NTB Scanpix
BLE MOBBET: I et nytt intervju med motemagasinet Glamour forteller Victoria Beckham at hun ble mobbet i barndommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Victoria Beckham (45) har et liv mange bare kan drømme om. Hun er mor til Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) og Harper (8), og gift med fotballstjerna David Beckham (44).

Etter først å ha blitt verdenskjent popstjerne med gruppa Spice Girls, har hun også bygget seg opp en imponerende karriere som designer.

Men livet har ikke alltid vært like lett for Victoria Beckham. Det avslører hun i et nytt intervju med Glamour.

- Jeg ble mobbet masse på skolen, både fysisk og psykisk, forteller hun åpenhjertig til motemagasinet.

- Så jeg bruker mine egne erfaringer når jeg snakker med Harper om dette, om hvordan jenter burde være snille med hverandre, legger hun til.

- Det var fryktelig

Den tidligere Spice Girls-stjerna har også tidligere åpnet opp om de tøffe åra i oppveksten. I et intervju med OK! Magazine, gjengitt av Independent, fortalte hun i 2011 at ungdomsskolen var «et helvete».

- Barn plukket opp ting fra sølepytter og kastet på meg. Jeg bare sto der, helt alene, for jeg hadde ingen venner. Folk pleide å dytte meg rundt og si at de skulle banke meg opp, fortalte motedesigneren den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer