Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Victoria Beckham:

- Jeg ble mobbet

Skoleåra bringer tilbake såre minner for Victoria Beckham.

BLE MOBBET: I et nytt intervju med motemagasinet Glamour forteller Victoria Beckham at hun ble mobbet i barndommen. Foto: NTB Scanpix
BLE MOBBET: I et nytt intervju med motemagasinet Glamour forteller Victoria Beckham at hun ble mobbet i barndommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Victoria Beckham (45) har et liv mange bare kan drømme om. Hun er mor til Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) og Harper (8), og gift med fotballstjerna David Beckham (44).

Etter først å ha blitt verdenskjent popstjerne med gruppa Spice Girls, har hun også bygget seg opp en imponerende karriere som designer.

Men livet har ikke alltid vært like lett for Victoria Beckham. Det avslører hun i et nytt intervju med Glamour.

- Jeg ble mobbet masse på skolen, både fysisk og psykisk, forteller hun åpenhjertig til motemagasinet.

- Så jeg bruker mine egne erfaringer når jeg snakker med Harper om dette, om hvordan jenter burde være snille med hverandre, legger hun til.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse åra har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var fryktelig

Den tidligere Spice Girls-stjerna har også tidligere åpnet opp om de tøffe åra i oppveksten. I et intervju med OK! Magazine, gjengitt av Independent, fortalte hun i 2011 at ungdomsskolen var «et helvete».

- Barn plukket opp ting fra sølepytter og kastet på meg. Jeg bare sto der, helt alene, for jeg hadde ingen venner. Folk pleide å dytte meg rundt og si at de skulle banke meg opp, fortalte motedesigneren den gang.

45-åringen fortalte videre at hun tror hun ble utpekt som mobbeoffer i ung alder på grunn av utseendet sitt.

- Jeg var ei tynn, lita jente med hult fjes og musefletter. Og jeg hadde et så stort mellomrom mellom tennene at jeg fikk plass til ei ert. Det var fryktelig. Jeg passet ikke inn, sa hun.

Likevel takket hun mobberne. De vonde åra gjorde nemlig at Beckham, som den gang het Adams til etternavn, jobbet ekstra hardt for å nå målene sine. Overfor magasinet sa hun at det ga henne «tykk hud».

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Vis mer

Godt gift

Den berømte firebarnsmoren har garantert fått sin hevn over bøllene i dag. Hun har lykkes både profesjonelt og på privaten, og kunne tidligere i år feire 20 års bryllupsdag med ektemannen David Beckham.

Ekteparet har i alle år elsket å skjemme hverandre bort med gaver i form av gull, hus og luksusbiler, men har de siste åra sett seg nødt til å begrense luksusgavene til hverandre fordi deres fire barn står i sentrum.

MANN OG KONE: Tidligere i år kunne David og Victoria Beckham feire 20 år som ektepar. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Tidligere i år kunne David og Victoria Beckham feire 20 år som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor fortalte nemlig David Beckham at barna krever sitt.

- Vi pleide å være veldig ekstravagante med ting vi kjøpte til hverandre. Men nå må vi åpenbart snu på krona, for vi har så mange barn, sa stjerna - muligens med en spøkefull tone - i et intervju med ES Magazine, ifølge The Standard.

Feiret bryllupsdag

Da ekteparet i begynnelsen av juli feiret 20 års bryllupsdag, slo derimot den tidligere Manchester United-spilleren på stortromma, da han tok med seg kona på en privat omvisning i det overdådige slottet Château de Versailles i Frankrike.

Slottet befinner seg omtrent to mil sørvest for Paris, og er blant annet kjent for fantastiske parker, hager, en eksklusiv speilsal, Napoleons kammer og Marie Antoinettes park.

Besøket på det verdensberømte slottet ble selvfølgelig dokumentert av ekteparet i sosiale medier, og det var tydelig at Victoria satte stor pris på overraskelsen fra ektemannen.

«En privat omvisning, en drøm har gått i oppfyllelse. Vi er så privilegerte som får oppleve et magisk øyeblikk på Château de Versailles», skrev hun til et bilde av seg og ektemannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media