VANSKELIG BARNDOM: Den kanadiske popstjerna Justin Biebers mor, Pattie Lynn Mallette, ble seksuelt misbrukt som barn. Det førte til rusproblemer, depresjon og selvmordsforsøk. Foto: Darren Calabrese / The Canadian Press / AP
VANSKELIG BARNDOM: Den kanadiske popstjerna Justin Biebers mor, Pattie Lynn Mallette, ble seksuelt misbrukt som barn. Det førte til rusproblemer, depresjon og selvmordsforsøk. Foto: Darren Calabrese / The Canadian Press / APVis mer

- Jeg ble seksuelt misbrukt av barnevakten

Justin Biebers mor forteller om rusproblemer, selvmordsforsøk og at hun ble rådet til å ta abort.

(Dagbladet): Kanadiske Justin Bieber er en av verdens største popstjerner.

18-åringen ble oppdaget etter at moren Pattie Mallette la ut videoklipp av sønnen på YouTube.

Bieber har allerede gitt ut flere bøker. Nå kommer også moren med en biografi, «The Story of Justin Bieber's Mom».

Ble misbrukt Da Mallette nylig gjestet tv-showet «Today» fortalte hun åpenhjertig at hun ble seksuelt misbrukt fra hun var fire år gammel av en mannlig barnevakt og bestefaren til en venn.

Som tenåring begynte hun med stoff for å takle den vanskelige fortiden.

- Jeg var veldig skamfull. Jeg har lært at det er naturlig å føle skyld etter et seksuelt overgrep, og at det ikke er noe galt med deg. Det var sånn jeg følte det, sier hun, ifølge Daily Mail.

17 år gammel forsøkte Mallette å ta sitt eget liv ved å kaste seg foran et vogntog.

- Det hadde bygget seg opp i løpet av flere år med misbruk og smerte. På den tida var jeg ødelagt av narkotikaen og alkoholen, og jeg var deprimert, sier hun.

Ville ikke ta abort Et halvt år etter selvmordsforsøket ble hun gravid. Hun forteller at selv om flere sa hun burde ta abort, var det aldri et alternativ.

- Jeg bare visste at det kunne jeg ikke. Jeg bare visste at jeg måtte beholde ham. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre det. Men jeg bare visste at jeg ikke kunne ta abort. Jeg måtte gjøre mitt beste, og jeg var fast bestemt på å gjøre alt som krevdes, sier hun.

Videre forteller Mallette at Biebers første skrik hørtes ut som sang.

- Jeg bare: «Og my gosh, det er så dyrebart og fantastisk. Jeg ville bare klemme ham, sier hun.