«Forræder»:

- Jeg ble skikkelig forbanna

Deltaker reagerer kraftig på det han mener var tilfeldig spill.

FINALISTER: Tarjei Svalastog og Victor Sotberg tok seg begge til finalen av «Forræder». Foto: TV 2
FINALISTER: Tarjei Svalastog og Victor Sotberg tok seg begge til finalen av «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ble det klart at det var Aslak Maurstad (31), én av forræderne, som stakk av med seieren i den andre sesongen av TV 2-programmet «Forræder». Det gjorde han etter å ha utmanøvrert Evelina Moholt (23) og Tarjei Svalastog (24), som stolte såpass på Maurstad at de valgte å avslutte spillet ett trekk for tidlig.

Men det var en detalj litt tidligere i episoden som fikk spesielt én deltaker til å rynke på nesa.

Like før avgjørelsen falt fikk nemlig deltakerne i oppgave å manøvrere en sølv- og en gullball på et stort spillbrett, ned i et hull, og å få sølv- og gullballene ned i en beholder under hullet.

Spillerne måtte samarbeide ved hjelp av fem tau, ett til hver av dem, som de trakk i på hver sin kant for å manøvrere ballen dit den skulle.

Først spilte de med sølvball, der målet var å vinne sølvbarrer til premiepotten. Ingen av deltakerne klarte å få ballen dit den skulle, dermed minket premiepotten med drøyt 66 0000 kroner - til en endelig pott på 132 000 kroner.

Stor fordel

Det var derimot gullballspillet som sjokkerte enkeltdeltakere. Der var nemlig premien noe som potensielt kunne endre hele utfallet av spillet. Vinneren her fikk nemlig velge en av de andre deltakerne til middag, som i middagen var pliktig til å avsløre sin rolle i spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer