Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg blir en sporty pappa

Snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig ser frem til å få en sønn med kjæresten Hannah Sophie Sætre Schanz.

SKAL BLI FORELDRE: – Vi gleder oss, sier Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz. De skal bli foreldre for første gang. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures
SKAL BLI FORELDRE: – Vi gleder oss, sier Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz. De skal bli foreldre for første gang. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I februar kunne Se og Hør avsløre at snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (35) hadde funnet lykken med modellen Hannah Sophie Sæthre Schanz (25).

Kun to måneder etter annonserte det ferske paret at de venter barn sammen. Det avslørte de via å dele et ultralydbilde med sine mange hundre Facebook-venner.

Da den tidligere toppidrettsutøveren møtte opp for å delta i den årlige kjendiskampen under Norway Cup forrige uke, var kjæresten hans på plass som tilskuer.

- Vi gleder oss veldig, begge to. Det blir jo noe nytt, som vi ser fram til med stor glede, strålte han til Se og Hør om den kommende farsrollen.

Får en liten gutt

Ygre Wiig kunne også avsløre at samboerparet venter en liten sønn, noe som er til stor glede for den veltrente 35-åringen.

- Hvordan blir du som far?

- Jeg blir nok en sporty far. Jeg liker jo godt å holde meg i aktivitet, og det vil jeg fortsette med. Det går jo fint å jogge med barnevogn, sa han lattermildt.

Hannah flyttet nylig tilbake til Norge etter å ha bodd i København i to år.

Skiltes som venner

I august for ett år siden ble det kjent at det var slutt mellom Andreas og sangstjernen Marion Ravn (32) etter kun to år som ektepar.

VAR GIFT: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig var gift i to år før de skilte lag i fjor høst. Her avbildet sammen i 2013. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
VAR GIFT: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig var gift i to år før de skilte lag i fjor høst. Her avbildet sammen i 2013. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix Vis mer

De var i lang tid et av landets heteste kjendispar, og sist de viste seg sammen som par var under ELLEs sommerfest i juni i fjor.

Ravns manager, Cecilie Torp-Holte, bekreftet bruddet overfor Se og Hør i fjor.

- Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Ut over det har vi ingen kommentar, sa hun.

Marion og Andreas fant hverandre i 2006, og flyttet sammen fire år senere. I 2012 fridde Andreas.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!