- Jeg blir en sporty pappa

Snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig ser frem til å få en sønn med kjæresten Hannah Sophie Sætre Schanz.

SKAL BLI FORELDRE: – Vi gleder oss, sier Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz. De skal bli foreldre for første gang. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures
SKAL BLI FORELDRE: – Vi gleder oss, sier Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz. De skal bli foreldre for første gang. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I februar kunne Se og Hør avsløre at snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (35) hadde funnet lykken med modellen Hannah Sophie Sæthre Schanz (25).

Kun to måneder etter annonserte det ferske paret at de venter barn sammen. Det avslørte de via å dele et ultralydbilde med sine mange hundre Facebook-venner.

Da den tidligere toppidrettsutøveren møtte opp for å delta i den årlige kjendiskampen under Norway Cup forrige uke, var kjæresten hans på plass som tilskuer.

- Vi gleder oss veldig, begge to. Det blir jo noe nytt, som vi ser fram til med stor glede, strålte han til Se og Hør om den kommende farsrollen.

Får en liten gutt

Ygre Wiig kunne også avsløre at samboerparet venter en liten sønn, noe som er til stor glede for den veltrente 35-åringen.

- Hvordan blir du som far?

- Jeg blir nok en sporty far. Jeg liker jo godt å holde meg i aktivitet, og det vil jeg fortsette med. Det går jo fint å jogge med barnevogn, sa han lattermildt.

Hannah flyttet nylig tilbake til Norge etter å ha bodd i København i to år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.