Andrea Eriksen:

- Jeg blir flau

Uttaler seg om farens kjærlighetsliv.

SVARER: Andrea Eriksen svarer på spørsmål om hva hun tenker om en eventuell ny stemor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SVARER: Andrea Eriksen svarer på spørsmål om hva hun tenker om en eventuell ny stemor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Kjendismanager David Eriksen (54) har lenge vært et kjent fjes i Norge, og da realityprogrammet «Alle elsker David» rullet over norske TV-skjermer, trådte også familien hans inn i rampelyset.

54-åringen hadde lenge et forhold til 25 år yngre Hedvig Sophie Glestad (30), men april i fjor ble det kjent at de hadde gått hver til sitt.

SVARER: Kjendismanager David Eriksen svarer på datingryktene som verserer rundt ham. Video: Luna Lea. Vis mer

- Føler meg litt for gammel

I den nyeste sesongen av TV 2-serien nevner Glestad at hun fortsatt vil se barna til ekskjæresten, og det ser også ut til at hun og Eriksen har beholdt vennskapet.

Duoen har nemlig blitt observert sammen en rekke ganger siden bruddet, og møtte blant annet opp på Se og Hørs Reality Awards sammen i fjor.

Likevel har det begynt å florere rykter rundt Eriksen om en ny kjæreste, og da Dagbladet møtte dattera Andrea Eriksen (25) under Vixen Awards, svarte hun ærlig på hva hun tenker om farens datingliv.

- Jeg tenker at jeg føler meg litt for gammel til å bry meg akkurat nå. Jeg bryr meg ikke, svarte hun på spørsmål om hva hun tenker om en eventuell ny stemor.

LURTE «ALLE»: I forkant av premieren på sesong 3 av «Alle elsker David», kunne Hedvig Glestad og David Eriksen røpe at de løy til hele Norge for et halvt år siden. Video: Rød Løper/Jonas Hammer/Celina Morken/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Hva tenker du om at faren din er så utleverende på TV?

- Jeg blir alltid flau, men jeg lar ikke det gå inn på meg.

Kryptisk

Kjendismanageren har holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om datinglivet sitt.

På Alexandra Joners (31) halloweenfest i fjor dukket Eriksen opp alene, men overfor Dagbladet svarte han imidlertid kryptisk på spørsmål om han dater.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

- Alle driver med litt dating, svarte han med et lurt smil.

Andrea Eriksen kan for øvrig bekrefte overfor Dagbladet at det kommer en ny sesong av «Alle elsker David».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer