«Farmen»-Raymond og Sidney:

- Jeg blir fly forbanna

«Farmen»-profilen slår knallhardt tilbake mot kritikken.

LEI: Raymon Røskeland er lei av alle de stygge tilbakemeldingene samboeren Sidney Lunde får slengt sin vei. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LEI: Raymon Røskeland er lei av alle de stygge tilbakemeldingene samboeren Sidney Lunde får slengt sin vei. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Det er drøye to år siden Raymond Røskeland (39) fra Bergen inntok rampelyset, da han var en av deltakerne i «Farmen». Også samboeren Sidney Lunde (34), hvis egentlige navn er Susanne, ble et godt kjent fjes da hun blogget om det å være «Farmen»-frue.

Det tok ikke lang tid før de stygge meldingene begynte å renne inn, og Lunde har blant annet fått gjennomgå spesielt mye på grunn av utseendet sitt.

Det har den tidligere «Farmen»-deltakeren sett seg mektig lei av og benytter nå sjansen til slå tilbake mot hetsen.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/ Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Raser mot kritikken

- Sidney får en del hets på TikTok og mange skriver at hun ser ut som en mann og slikt. Men spør du meg, så finnes det ikke noe bedre dame-/kone-emne i verden, sier Røskeland.

- Før jeg møtte henne bodde jeg nærmest i en brakke, men hun skaper et hjem. Hun doller seg opp og blir verdens flotteste, men er samtidig så god og snill at du aner ikke. Jeg kan ikke engang beskrive hvor glad jeg er for å ha møtt henne, legger han videre til.

SKRYTER: Raymond forteller at Sidney har gjort huset deres til et hjem. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKRYTER: Raymond forteller at Sidney har gjort huset deres til et hjem. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Lunde selv tar seg ikke så nær av de ufine tilbakemeldingene.

- Jeg tenker egentlig ikke så mye over det lenger, det preller bare av. Hva enkelte tenker og tror om meg har egentlig ingenting med meg å gjøre. Jeg kan ikke forholde meg til det. Jeg er en person alle elsker å hate, sier hun, før samboeren skyter inn:

FAMILIE PÅ TRE: Raymond og Sidney har sønnen Willyam sammen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FAMILIE PÅ TRE: Raymond og Sidney har sønnen Willyam sammen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Hun bryr seg ikke, men det gjør jeg. Jeg blir egentlig litt irritert, faktisk ganske fly forbanna. Om folk kan si dette til henne, hva sier de da til og om alle andre? Gjør de det til ei jente på 12 år, 16 år, 20 år også? Hun har lyst til å være seg selv, og det må hun da få lov til uten å få denne dritten. Folk må skjerpe seg, noen skulle regelrett hatt juling. Å dømme andre er en uting. Ingenting i verden gjør meg mer forbanna enn mobbing, tordner han.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Juleklare

Røskeland forteller at han og Lunde er som hund og katt og at de begge to har et høyt temperament. Likevel finner de alltid tilbake til hverandre.

Nå venter en rolig julefeiring med deres felles sønn Willyam (3), og Lundes sønn Nicolay (13) som hun har fra et tidligere forhold.

TEMPERAMENT: Raymond forteller at han og Sidney er som katt og mus, men at de alltid finner tilbake til hverandre. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TEMPERAMENT: Raymond forteller at han og Sidney er som katt og mus, men at de alltid finner tilbake til hverandre. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Høytida tilbringer de hjemme i Bergen.

- Vi skulle egentlig til svigers på Hamar, men så måtte selskapet jeg er driftsleder for, Røskeland maskin, ta på seg et oppdrag. Så da blir det jul med meg, Sidney og barna her hjemme. Så det blir stille og rolig.

JULEHJEM: Hjemme hos Sidney og Raymond har de vært klare for jul ei god stund. Foto: Morten Eik / Se og Hør
JULEHJEM: Hjemme hos Sidney og Raymond har de vært klare for jul ei god stund. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Som driftsleder kan det være julefreden blir brutt på et eller annet tidspunkt, ettersom selskapet har påtatt seg et lite brøyteprosjekt i jula, men én ting er det ingenting som kan hindre den tidligere «Farmen»-deltakeren å være med på-.

- Nå sier jo værvarselet at vi må ut å brøyte, så det skjer nok på et tidspunkt på julaften også. Men uansett hva som skjer i hele verden, så skal jeg være her akkurat den tida det tar å spise julemiddag med minstemann - og å se han åpne gavene sine. Det er viktigere for meg enn alt i verden. Det er første gang vi feirer jul sammen bare oss, understreker han.

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevder at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer