«Skal vi danse 2020»

- Jeg blir fysisk uvel

Kristin Gjelsviks danseeventyr ble kortere enn forventet.

STORE PLANER: Kristin Gjelsvik hadde egentlig store planer om å bruke noe av sendetiden hun fikk fra TV 2 til Moria-saken. Slik ble det ikke. Foto: TV 2
STORE PLANER: Kristin Gjelsvik hadde egentlig store planer om å bruke noe av sendetiden hun fikk fra TV 2 til Moria-saken. Slik ble det ikke. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skal ikke lyve. Det var sinnssykt kjipt å måtte forlate konkurransen så tidlig. Catalin og jeg hadde allerede planlagt hva vi skulle danse de to kommende ukene, og jeg hadde gledet meg enormt mye til mer dans. Jeg hadde i hvert fall håpet på å komme halvveis, sier Kristin Gjelsvik (34).

For to lørdager siden ble hun den tredje deltakeren som måtte legge danseskoene på hylla og takke for seg i konkurransen. Gjelsvik beskriver det som en «once in a lifetime »-mulighet, og synes det er regelrett surt at hun ikke får svingt seg i flere uker.

Showdansen nådde ikke opp, og imponerte verken dommerne eller seerne. Uka i forveien sto hun i fare for å ryke ut, så hun skjønte hvor det bar, selv om det var vanskelig å akseptere.

- Jeg skjønner ikke helt hva jeg skal fylle dagene mine med nå. Jeg er fortsatt i dansebobla, selv om den egentlig har sprukket. Jeg ser for meg at jeg hver morgen skal kjøre til studioet, men sånn er det jo ikke, sukker hun.

Influenseren fra Bergen bor i disse dager i drammenstraktene sammen med samboer Dennis Poppe (29) og deres felles sønn Falk. Ifølge henne har Poppe stått på som en helt den siste måneden, mens hun har vært fullt opptatt av piruetter og løft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer