Gunilla Persson ut mot programleder:

- Jeg blir så jævlig forbanna

I svenske «Fangene på fortet» nekter en rasende Hollywood-frue å hoppe i strikk.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske Hollywood-frua Gunilla Persson (61) er ikke fremmed for å få utblåsinger på tv-skjermen. Nå er hun lynende rasende igjen - og denne gangen er det programleder for den svenske versjonen av «Fangene på fortet», Gunde Svan (58), som hudflettes.

Persson får nemlig i oppdrag å hoppe i strikk noen meter over bakken for å finne en ledetråd i konkurransen. Hun setter seg imidlertid hardt på bakbeina.

- Dette kan stanse hjertet mitt. Det stanser, og så får dere begrave meg. Da må Erika (hennes datter journ.anm.) stå der ved graven, sier hun i programmet.

Redd for å dø

Svan forsøker å overtale Persson. Men det skulle han ikke ha gjort.

- Jeg blir så jævlig forbanna nå fordi dere ikke tolererer eller respekterer meg, ikke for fem øre. Det er bare press og hets og press og hets, sier hun med selen rundt overkroppen og hendene fast rundt gjerdet som er rundt henne.

61-åringen ender opp med å trekke seg fra oppgaven, og understreker overfor Aftonbladet at hun var redd hjertet skulle stanse.

- Man kan bli så redd at hjertet stanser, eller at man får en hjerneskade - man kan få slag, tror jeg. Det er farlig om det blir for mye. Det kan stanse, sier hun til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer