Kristine Ullebø:

- Jeg blir så trist av å tenke på at dette kanskje er slutten

Derfor er Kristine Ullebø ferdig i «Bloggerne».

FERDIG I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø forteller hvorfor hun gir seg i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil - kanskje for godt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BJØRVIKA (Dagbladet): Førstkommende mandag er det premiere på sesong ni av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Det blir gjensyn med flere kjente fjes, men også første møte med to nye bloggere.

En av dem som har vært med i flere sesonger tidligere, er 21 år gamle Kristine Ullebø, som går under bloggnavnet «Krissy».

I løpet av deltakelsen i programmet, har hun virkelig gitt et innblikk i sitt privatliv, og har heller ikke skjermet vanskelige perioder i livet.

Blant annet har siste eksamen på videregående og kjærlighetsdrama vært tema på skjermen.

Kristine Ullebø har blitt et kjent ansikt i bloggverdenen, og spesielt gjennom den populære TV 2-serien. Nå ser det imidlertid ut til at det er over for 21-åringen - i hvert fall for en stund.

- Trist

Da Dagbladet møtte henne på lanseringa av den nye sesongen torsdag, kunne hun nemlig fortelle at hun ikke er med på innspillingen av sesong ti - altså sesongen etter den som har premiere på mandag.

- Den kommende sesongen er veldig fin, men jeg skal ikke være med videre nå. Jeg har tatt et «pauseår» som jeg liker å kalle det, for jeg blir så trist av å tenke på at dette kanskje er slutten, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer