Maria Mena:

- Jeg blir sint

Maria Menas innlegg om rasisme rører tusenvis.

- SINT: Torsdag la Maria Mena ut et innlegg på Instagram, der hun skrev åpent om rasismen hun er blitt utsatt for. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
- SINT: Torsdag la Maria Mena ut et innlegg på Instagram, der hun skrev åpent om rasismen hun er blitt utsatt for. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist Maria Mena (34) har flere ganger valgt å være åpen om at hun er blitt utsatt for rasisme. I 2017 ble en kronikk skrevet av en venn av henne, som kunne fortelle om hvordan Mena flere ganger hadde opplevd rasisme i Norge.

Artisten valgte å utdype på Instagram selv, der hun skrev om en ufin opplevelse med en taxisjåfør.

«Han ga seg ikke med det..«Hvorfor snakkeru så godt norsk? Når kom du til Norge da?» Jeg svarte at jeg var født her, men det kunne ha vært det samme. Han hørte ikke etter … for han var jeg hudfargen min! Jeg var ikke Maria, jeg var 'neger'», skrev hun selv den gang.

Nå har artisten sett seg nødt til å stå fram med en liknende historie, nok en gang. På Instagram har hun lagt ut en kollasj, hvor den ene halvdelen er et bilde av hun og kjæresten, Morten Kleppa, og den andre er en kommentar hun fikk under dette bildet.

- Blir sint

«Apekatt med en fin norsk gutt igjen. Sikkert sammen med hu e en musikker og er kjedendis (sic)», står det blant annet i kommentaren hun har fått.

Det finner ikke artisten seg i. På Instagram forteller Mena at hun lar seg påvirke av slike kommentarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer