Jan Thomas:

- Jeg brøt helt sammen

Pride ble en følelsesladd opplevelse for Jan Thomas.

OVERRASKENDE: Jan Thomas er for tiden i Mexico, og var derfor ikke å se i lørdagens parade i Oslo. Likevel ble Oslo Pride en følelsesladd opplevelse for ham. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OVERRASKENDE: Jan Thomas er for tiden i Mexico, og var derfor ikke å se i lørdagens parade i Oslo. Likevel ble Oslo Pride en følelsesladd opplevelse for ham. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble den årlige Pride-paraden arrangert i Oslo og over 50 000 mennesker gikk i paraden. Glitter, musikk, bobler og drag queens festet seg gjennom sentrum, i den foreløpig største Pride-paraden hovedstaden har sett noensinne.

Flere kjendiser var blant dem som gikk i toget, men en kjent mann glimret med sitt fravær. Kjendisstylist Jan Thomas (52) har tidligere gått i paraden, men kunne ikke i år. Han er nemlig i Mexico, der han tar seg en velfortjent ferie etter et hektisk halvår med mye jobb.

Tidligere denne uka måtte 52-åringen, som er åpent homofil, forklare noen uttalelser han kom med i fjor. Det ble nemlig oppstyr da han sa at han «ikke relaterer seg til deler av Pride-paraden», da den «ofte presenterer bare én variant homofile». Ett år seinere erkjente Jan Thomas overfor Dagbladet at visse uttalelser var «klønete formulert»

Selv om han ikke fikk gått i paraden, og egentlig hadde den litt på distanse, hadde han en nokså overraskende opplevelse i Mexico. Da han fikk tilsendt en film fra paraden av sin niese Helene, kom tårene trillende.

Tårene trillet

- Jeg mistet mamma for seks år siden, og alt jeg har igjen av familie er broren, niesen og nevøen min. De er derfor veldig viktige for meg. Niesen min Helene jobber for Splay, og hadde egen flåte i paraden. Jeg fikk en video av at de spilte låten min, og at folk danset og koste seg, sier han, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer