Amber Heard:

- Jeg bryr meg ikke

Amber Heard bryter tausheten etter rettssaken.

URETTFERDIG: Amber Heard omtaler rettsaken som urettferdig. Foto: Win McNamee/Getty Images/AFP/NTB
URETTFERDIG: Amber Heard omtaler rettsaken som urettferdig. Foto: Win McNamee/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amber Heard (36) har stilt opp i et timelangt intervju på NBC.

Ifølge nettstedet er det «Today»-reporter Savannah Guthrie som har intervjuet Heard. Samtalen ble filmet 9. juni og skal sendes fredag 17. juni.

Allerede nå har det imidlertid blitt sluppet en liten smakebit fra det kommende intervjuet. Heard skal blant annet ha sagt at hun ikke klandrer juryen, og at hun forstår at han er en høyt elsker karakter som folk føler kjennskap til.

- Jeg bryr meg ikke om hva noen tenker om meg eller hvilke vurderinger du gjør rundt hva som skjedde i privatlivet i mitt eget hjem, i ekteskapet mitt, bak lukkede dører. Jeg forventer ikke at mannen i gata skal vite disse tingene. Så jeg tar det ikke personlig, er blant det hun sier.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

- Men selv folk som mener jeg fortjener alt dette hatet, og selv om du mener jeg lyver, så kan du fortsatt ikke se meg i øynene og si at du mener det har vært en rettferdig dekning på sosiale medier. Du kan ikke fortelle meg at du synes dette har vært rettferdig.

Innspillingen av intervjuet skal ha vært hemmelig, og intervjuet ble filmet i New York med store sikkerhetstiltak. Heard ble angivelig fløyet inn fra Washington-området for å intervjuet, og returnerte samme dag.

Nylig ble det kjent at Heard tapte rettssaken mot eksmannen, Johnny Depp (59), og må dermed betale Depp 100 millioner kroner.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer

Heard ble saksøkt på bakgrunn av en tekst hun skrev for The Washington Post. Der hadde hun beskrevet hvordan det hadde vært å stå fram som et offer for vold i hjemmet. '

Skuespilleren nevnte aldri eksmannens navn, men ble saksøkt for ærekrenkelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer