Aleksander Sæterstøl:

- Jeg burde bare fridd

TV-profilen røper at han går ned på kne om ikke så altfor lenge. Men først må drømmeringen synke litt i pris.

LYKKELIG PAR: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester i seks år, men fortsatt lar en forlovelse vente på seg. Nå kan han røpe at frieriet nærmer seg. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB
LYKKELIG PAR: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester i seks år, men fortsatt lar en forlovelse vente på seg. Nå kan han røpe at frieriet nærmer seg. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seks år er gått siden realityparet Martine Lunde (26) og Aleksander Sæterstøl (27) ble kjærester. Duoen møttes for første gang da de begge deltok i «Paradise Hotel» i 2017.

Under Gullruten-utdelingen i Bergen i mai vant Sæterstøl prisen for «Årets kjendisdeltaker» etter sin deltakelse i «Farmen kjendis». Til Dagbladet uttalte 27-åringen da at han og kjæresten har tatt forholdet et steg videre og blitt samboere.

Men til Dagbladet innrømmer TV-profilen nå at han kanskje var noe kjapp på avtrekkeren.

Vil selge leiligheter

- Adressen min er jo i Bergen ennå, sier Sæterstøl med et smil, før han utdyper:

- Når jeg først er i Oslo, så bor jeg sammen med Martine. Jeg bor i min leilighet når jeg er i Bergen. Så det er ikke noe nytt sånn sett. Men jeg er jo i Oslo nesten hele tida, jeg har ingenting å gjøre hjemme i Bergen. Da vil jeg heller være sammen med Martine.

Han innrømmer likevel at et leilighetssalg eller to kan være på trappene om ikke så altfor lenge.

- Jeg føler jeg må selge min leilighet én eller annen gang. Men jeg ønsker å eie noe, og gidder liksom ikke å kjøpe meg inn i hennes leilighet heller, som jo har steget så mye i verdi. Da er det bedre å selge begge og kjøpe noe nytt sammen, bedyrer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer