Jordyn Woods:

- Jeg burde ikke ha vært der i det hele tatt

21-åringen snakker ut om anklagene for første gang.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått en drøy uke siden nok en angivelig skandale i Kardashian-klanen slo ned i sladderpressen som ei bombe.

Natt til 20. februar kunne en rekke amerikanske medier, deriblant E! News og ET, melde at Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) hadde gått hver til sitt, etter at han skal ha bedratt henne - bare ti måneder etter at datteren deres, True, kom til verden.

Og dramatikken stopper ikke der. Jenta Thompson skal ha hatt en het flørt med bare noen dager tidligere er nemlig Jordyn Woods (21), som er Kylie Jenner (21) sin bestevenninne.

Ingen av de involverte partene har kommentert den angivelige skandalen offentlig ennå, sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier. For tre dager siden la Kardashian ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og i dag er det Woods' tur til å bryte tausheten.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

«Red Table Talk»

Det har i flere dager blitt skrevet om at 21-åringen skulle fortelle alt når hun fredag gjestet Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk».

Valget om å bruke Pinkett Smiths show som en plattform for å fortelle sin side av saken, skal ifølge Daily Mail være at Woods føler at 47-åringen ikke dømmer henne. I episoden, som er delt på «Red Table Talk» sin Facebook-side, snakker hun for første gang ut om anklagene.

- Det er en familie som føler seg forrådt av deg. Jeg vil gi deg muligheten til å fortelle din sannhet, åpner Pinkett Smith med, og gir så ordet til Woods.

Saken fortsetter nedenfor.

På fest hos Thompson

- Søndag kveld dro jeg på middag med noen venner, og vi dro videre på en bar der det var en fest. Jeg danset og drakk. Jeg gjorde min greie, og Tristan var der og gjorde sin greie. Det var det, sier hun.

Woods forteller videre at de etter festen gjorde som de alltid gjør, og fortsatte festen hjemme hos noen. Da hun fikk høre at de skulle hjem til Thompson, tenkte hun at «Okei, kult, det er et trygt sted. Jeg vil heller være der enn hos en fremmed». 21-åringen påpeker så at hun ikke ble invitert dit av Thompson selv.

- Vi danset, drakk og koste oss, og jeg tenkte aldri at «Jeg burde ikke være her». Og det er den første feilen jeg gjorde. Jeg tenkte ikke på hvordan det ville bli oppfattet. (...) Jeg burde ikke ha vært der i det hele tatt, sier hun.

21-åringen avkrefter videre ryktene om at hun hadde gitt Thompson en lapdance og kysset ham, og forteller at hun og han aldri var alene i løpet av den kvelden.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Avskjedskyss

- Jeg tar fullt ansvar for at jeg ikke tenkte på hvordan det ble oppfattet, sier hun.

Da Woods skulle hjem, skjedde imidlertid noe som ikke burde skjedd.

- Jeg var aldri så full at jeg glemte hva som hadde skjedd. Men jeg var full. På vei ut, kysset han meg. Ikke noe lidenskap i det hele tatt, men det var et kyss på munnen. Jeg tror ikke at han gjorde noe feil heller, for jeg satte meg selv i den situasjonen, innrømmer hun.

Morgenen etter fortalte Woods til Kylie Jenner og Khloé Kardashian at hun hadde vært på en fest hos Thompson. Kysset med Kardashians kjæreste valgte hun imidlertid å holde for seg selv, da hun ønsket å beskytte Kardashians følelser.

I videoen blir også bruddet mellom Kardashian og Thompson bekreftet, men Woods fastslår at det ikke er hun som var årsaken til bruddet. Hun forteller også at hun ikke har hatt noe som helst kontakt med Thompson siden den ovennevnte kvelden.

Saken fortsetter under.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

Raser på Twitter

Kort tid etter at intervjuet ble sendt, raste Khloé Kardashian mot Woods i sosiale medier. Hun hevder at 21-åringen ikke forteller sannheten, og at det er nettopp Woods som har ødelagt familielykken.

- Hvorfor lyver du?? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning, skriver hun i et innlegg på Twitter.

Videre følger hun opp med at hun ikke satte pris på at Woods tok situasjonen til offentligheten ved å stille i intervjuet.

- Tristan har like mye skyld i dette, men han er far til mitt barn. Uansett hva han gjør mot meg, så vil jeg ikke gjøre dette mot datteren min. Han har adressert denne situasjonen PRIVAT. Hvis Tristan hadde vært uærlig i offentligheten om hva som skjedde, da ville jeg ha svart ham i offentligheten også, skriver hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer