Beyoncé:

- Jeg døde og ble gjenfødt

Beyoncé åpner opp om spontanaborten.

ÅPENHJERTIG: Beyoncé er kjent for å være svært privat, men nå åpner hun opp om hvordan spontanaborten hun opplevde før hun ble mor har preget henne. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Beyoncé er kjent for å være svært privat, men nå åpner hun opp om hvordan spontanaborten hun opplevde før hun ble mor har preget henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar 2012 ble verdensstjerna Beyoncé Knowles (38) og ektemannen Jay Z (50) foreldre for første gang, da datteren Blue Ivy (7) kom til verden. I 2017 kunne de glede seg over nok en familieforøkelse, da tvillingene Sir og Rumi (2) så dagens lys.

Men som så mange andre, har stjerneparet opplevd at ikke alle graviditeter går som man ønsker.

I et intervju med magasinet Elle åpner Beyoncé nå opp om hvordan spontanaborten hun opplevde før hun ble mor for første gang, har preget henne siden.

Ble endret

Hun er kjent for være en av de mest mediesky stjernene i verden, og stiller sjelden opp for pressen. At hun nå fronter magasinet Elle sin januar-utgave, hvor hun også stiller opp i spørsmål og svar-runder med fansen, hører derfor til sjeldenhetene.

Og det er i et ganske alminnelig karriere-relatert spørsmål fra en leser, at stjerna åpner opp om det private temaet. Hun får nemlig spørsmål om hvorvidt hun ble skuffet da filmen hennes, «Homecoming», ikke stakk av med prisen i en av de mange Emmy-nominasjonene i 2019.

På dette svarer 38-åringen at hun de siste åra har sett annerledes på suksess, blant annet som følge av spontanaborten hun opplevde før hun fikk datteren Blue Ivy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer