Lars Monsen:

- Jeg drakk mye og alene

Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket i denne ukas Lindmo. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som en av Norges aller mest kjente villmarks- og ekspedisjonsfarere, er vi først og fremst vant med å se Lars Monsen (56) på sine ekstreme eventyr i skog og mark.

Når han denne uka gjester han «Lindmo», åpner den folkekjære ekspedisjonsfareren seg om en helt annen - og for mange - ukjent side av seg selv.

Der forteller 56-åringen blant annet om et rikt indre liv og om noen destruktive år, før han fant gleden i naturen.

- Drakk ofte alene

Ifølge NRK er det i forbindelse med hans nye biografi «Mitt liv» at han denne uka besøker talkshowet til Anne Lindmo (49). Siden 1991 har Monsen utgitt et titall bøker om sine turer og villmarkseventyr, men denne gangen er det en langt mer personlig side som er blitt ført i pennen av journalisten Kjetil Østli.

Østli har jobbet i to år med biografien - og har hatt fri tilgang til alle Monsens bøker, brev og dokumenter. I tillegg har han intervjuet mange i villmarksmannens omgangskrets.

I kveldens program åpner Monsen selv opp om noen av temaene i boka. Blant annet forteller han at mesteparten av 20-åra for ham handlet om å drikke alkohol. Han drakk mye, og gjerne alene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer