Sharon Osbourne:

- Jeg dro det for langt

Setter en stopper for flere kirurgiske inngrep.

OPERASJON: Sharon Osbourne mener at det forrige ansiktsløftet gikk altfor langt. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
OPERASJON: Sharon Osbourne mener at det forrige ansiktsløftet gikk altfor langt. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-personlighet Sharon Osbourne (70) er en av mange kjendiser som opptil flere ganger har lagt seg under kniven, og hun har tidligere vært åpen om hvilke inngrep hun har gjort.

Høsten 2021 gjennomførte Osbourne et ansiktsløft, men da hun fikk se resultatet var hun alt annet enn fornøyd med hvordan hun så ut.

- Skremte meg

Inngrepet ga med andre ord ikke mersmak, og nå forteller 70-åringen at hun nekter å ta et nytt ansiktsløft, siden det forrige etterlot det ene øyet lavere enn det andre.

- Det satt meg ut og det skremte meg. Jeg dro det virkelig for langt med det siste ansiktsløftet, og nå tenker jeg bare at jeg ikke vil gjøre noe mer, forteller hun eksklusivt til den britiske avisa The Sun.

Hun fortsetter:

- Tida er imot meg, jeg kan ikke ta et til ansiktsløft.

Til tross for at Osbourne mente at det var et mislykket resultat, har hun tidligere spøkt med å sammenlikne seg med en gresk, mytisk skapning, som er kjent for å bare ha ett øye.

- Jeg så ut som en jævla kyklop, sa hun i ettertid av inngrepet.

- Forferdelig vondt

For ett år siden åpnet Osbourne seg om det mye omtalte inngrepet. Det gjorde hun i et intervju med avisa The Sunday Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer