Samuel Massie:

- Jeg dro ut min egen sønn

Samuel Massie rakk akkurat å komme hjem fra tur med bestefar før fødselen.

IMPONERT: I sommer ble Samuel Massie (t.h) far for første gang. Da samboeren gikk gravid, reiste han og bestefar Arne (t.v) rundt i Europa sammen i en bobil. Heldigvis rakk Massie hjem til fødselen - der han også bidro stort. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
IMPONERT: I sommer ble Samuel Massie (t.h) far for første gang. Da samboeren gikk gravid, reiste han og bestefar Arne (t.v) rundt i Europa sammen i en bobil. Heldigvis rakk Massie hjem til fødselen - der han også bidro stort. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Halloien», roper Samuel Massie (27) fra andre side av restauranten til Dagbladet. Han kan virke brautende, uforsiktig og som en som tar ting på sparket. Det er han også, men i det siste har det skjedd noe. I sommer ble bergenseren pappa for første gang, noe han holdt hemmelig i et halvt år.

Han har derimot ingen planer om å sette livet på vent, men at den lille gutten venter hjemme i Nittedal, gjør en kanskje litt mer forsiktig. Derfor er det fint å kunne søke råd i bestefar Arne Ulvolden (84), som han atter en gang har reist på tur med.

Den kreftsyke 84-åringen opplevde en ny vår i livets høst da barnebarnet tok ham med på tur i 2017. Reisen ble filmet, og resultatet ble sendt på TV 2 til stor begeistring for folket. Nå har de to generasjonene reist ut på tur igjen. I en bobil har de krysset grenser i hele Europa, med et mål for øye; De ville gjerne nå Antarktis.

Spesiell fødsel

Før den tid måtte duoen imidlertid sette kursen mot Norge igjen, der fødselen av Massies sønn var nært forestående.

- Jeg fortalte bestefar at Rosa (samboeren, jour.anm) og jeg ventet barn før vi reiste. Hun var altså gravid da vi to kjørte rundt i Europa i bobilen vår, så det er klart at vi pratet en del om dette. Han har jo gjort dette før, og jeg fikk mange gode råd, sier Massie til Dagbladet, og ser bort på 84-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer