Gwyneth Paltrow & Brad Pitt

- Jeg elsker deg så mye

Hollywood-paret åpner seg om det tidligere forholdet.

ÅPNER OPP: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt har tidligere vært et par. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
ÅPNER OPP: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt har tidligere vært et par. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Brad Pitt (57) og Gwyneth Paltrow (48) var blant Hollywoods største «it»-par på 90-tallet.

Fra 1994 til 1997 var Paltrow i et forhold med den 57 år gamle Hollywood-stjerna, kjent fra filmer som «Fight Club» og «Ocean's Eleven».

Duoen var også forlovet, men Paltrow har tidligere fortalt at bryllupet aldri ble noe av fordi hun ikke følte seg gifteklar i en alder av 24, noe hun forklarte i The Howard Stern Show.

To tiår seinere kan likevel paret se tilbake på tida si sammen med et smil om munnen, og i en samtale på 48-åringens nettside Goop, kan paret nå røpe at de fortsatt har mye kjærlighet for hverandre.

LANG KJÆRLIGHETSHISTORIE: Onsdag er det 20 år siden Jennifer Aniston og Brad Pitt giftet seg. Selv over 15 år etter at de skilte seg er kjærlighetshistorien deres ennå ikke glemt. Foto: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken / Dagbladet TV Vis mer

- Elsker deg

Under Paltrow og Pitts samtale på Goop kunne Pitt understreke at «alt ordner seg til slutt», noe som «Iron Man»-skuespilleren sa seg enig i.

- Ja, det gjør det. Jeg fant endelig den Brad'en som jeg skulle gifte meg med. Det tok meg bare 20 år, fortalte 48-åringen, og referer til sin nåværende ektemann.

NESTEN GIFT: Paltrow avlyste bryllupsplanene med Hollywood-stjerna. Her er de avbildet sammen i 1996. Foto: AP Photo/Kevork Djansezian/NTB
NESTEN GIFT: Paltrow avlyste bryllupsplanene med Hollywood-stjerna. Her er de avbildet sammen i 1996. Foto: AP Photo/Kevork Djansezian/NTB Vis mer

Til tross for at de valgte å gå hver sin vei kunne også Pitt avsløre at det er «fantastisk» å ha Paltrow som venn.

- Og jeg elsker deg jo, la han til.

- Jeg elsker deg så mye, svarte så Paltrow til kjærlighetserklæringen.

Brudd

I etterkant av bruddet mellom Paltrow og Pitt har paret på hver sin side funnet kjærligheten på nytt. Paltrow giftet seg med Coldplay-vokalisten Chris Martin (45) i 2003, men 13 år seinere valgte de å gå hverandre.

I etterkant av av bruddet fant hun imidlertid lykken med filmskaperen Brad Falchuk (51). De giftet seg i 2018.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Pitt på sin side, har også vært gjennom brudd etter forholdet med Paltrow.

Han var tidligere gift med ekskona Jennifer Aniston (53), og i 2016 ble det også slutt mellom 57-åringen og filmstjerna Angelina Jolie (47).

Med sistnevnte har han de seks barna Shiloh (16), tvillingene Vivienne og Knox (13), Maddox (20), Zahara (17) og Pax (18).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer