Maria Mena om kjæresten:

- Jeg elsker ham

Artisten letter på sløret om tilværelsen og den nye kjæresten.

NY KJÆRESTE: Livet smiler for artist Maria Mena om dagen som har funnet kjærligheten på ny  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Livet smiler for artist Maria Mena om dagen som har funnet kjærligheten på ny Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars avslørte artist Maria Mena (34) at hun hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Bård Hauki. Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun svarte «ja» på et spørsmål fra en av følgerne på om hun hadde fått seg kjæreste.

Gjennom sin Instagram-profil har 34-åringen siden den gang delt innblikk fra hverdagen sin hvor hennes nye kjæreste har vært å se. Hun har imidlertid holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om kjæresten, før nå.

Letter på sløret

I et intervju med VG pluss forteller hun at kjæresten først dukket opp da hun endelig var klar for å være alene. Til avisa innrømmer hun at han kom på et tidspunkt hvor hun for første gang i livet ikke trengte «å bli fikset».

- Nå kunne jeg si: Her er ingenting gærent. Det er bare opptur. Jeg er verdens kuleste dame, velkommen inn! forteller hun til VG.

At livet smiler for artisten har imidlertid ikke bare med hennes nye kjæreste å gjøre.

- Folk tror umiddelbart at det handler om at jeg har fått meg kjæreste. Han er en bonus, han er en topp fyr, og jeg elsker ham, men det handler ikke om han. Alt det jeg har gjort for å komme dit jeg er i livet, har jeg gjort selv, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer