Willow Smith:

- Jeg elsker menn og kvinner like mye

Kjendisdattera deler av sitt eget privatliv i morens Facebook-show.

ÅPEN: Willow Smith er åpen for det meste når det kommer til kjærligheten. Det røper hun i morens Facebook-show. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Willow Smith er åpen for det meste når det kommer til kjærligheten. Det røper hun i morens Facebook-show. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk», har sørget for en rekke snakkiser det siste året, er det liten tvil om.

Blant annet var det der Jordyn Woods (21) valgte å fortelle sin side av saken om «trekantdramaet» mellom henne, Tristan Thompson (28) og Khloé Kardashian (34) for første gang - og også Jada har delt flere oppsiktsvekkende historier.

Seinest i mai avslørte 47-åringen at hun har hatt et usunt forhold til porno, og hun har også uttalt at hun tidligere har vært avhengig av sex.

Denne gangen er det derimot datteren til Jada, Willow Smith (18), som deler av sitt eget privatliv i Facebook-talkshowet.

Åpen for polyamori

Under «Red Table Talk» er det stort sett Jada, Willow og Jadas mor, Adrienne Banfield-Jones (65), som samles og snakker om ulike temaer sammen med gjestene. I den nyeste episoden er samtalen fokusert på utradisjonelle forhold - der Willow avslører hva det er hun ser etter.

Da kommer det fram at 18-åringen ikke er fremmed for å ha flere partnere, og at hun synes det er interessant å utforske denne «nye» formen for kjærlighet. Blant annet snakker hun om fordelene ved å utvikle seg videre fra følelsene av usikkerhet og sjalusi som ofte følger med det å skulle holde seg til én partner. Det skriver Yahoo! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer