Cristian Brennhovd:

- Jeg er drittlei disse greiene

Realityprofilen har lagt om livsstilen.

FERDIG: Cristian Brennhovd føler seg ferdig med «Ex on the Beach». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FERDIG: Cristian Brennhovd føler seg ferdig med «Ex on the Beach». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofil Cristian Brennhovd (23) er for mange kjent fra skandaleserien «Ex on the Beach». Tidligere i høst deltok 23-åringen også i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hvor han fikk mange positive tilbakemeldinger.

Brennhovd har også vært å se i den nye sesongen av «Ex on the Beach» sammen med kjæresten Caroline Nitter (23). I en nylig episode av Helle Nordbys podkast «Chit Chat» forteller imidlertid realitystjernen at han nå føler seg helt ferdig med realityprogrammet.

- Jeg er drittlei disse greiene, og jeg henger aldri med folk som har vært med på reality. De unner deg ingen suksess, mener Brennhovd.

Deltakerne han møtte på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» synes Brennhovd derimot er av et annet kaliber. Han omtaler nemlig både opplevelsene og folkene som «helt fantastiske».

Er seg selv

Ifølge Brennhovd gikk han inn i en slags karakter i tidligere sesonger av «Ex on the Beach», men påpeker at han nå er seg selv mer enn noen gang.

Realityprofilen hadde nemlig et brennende ønske om å bli kjent og følte på presset da han deltok i «Ex on the Beach» for første gang:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer