REAGERER: Den siste tida har det kommet en rekke beskyldninger mot kjendisfotografen Marcus Hyde. Nå tar Kim Kardashian bladet fra munnen om den mye omtalte skandalen. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Den siste tida har det kommet en rekke beskyldninger mot kjendisfotografen Marcus Hyde. Nå tar Kim Kardashian bladet fra munnen om den mye omtalte skandalen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

- Jeg er dypt sjokkert

Den kjente realitystjernas fotograf i nakenbilde-skandale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den berømte realityprofilen Kim Kardashian (38) er ikke fremmed for å skape overskrifter. 38-åringen, kjent for sin deltakelse i realityserien «Keeping Up with the Kardashians», har fått oppmerksomhet og kritikk for det meste - enten det gjelder hennes egen midje eller retusjeringstabber i sosiale medier.

Nå er det imidlertid Kardashian selv som retter sylskarp kritikk - og det mot sin egen private fotograf -kjendisfotografen Marcus Hyde.

Han ble for et par dager siden anklaget av flere kvinner for å ha forsøkt å bestikke dem til å sende nakenbilder av seg selv.

Realityprofilen og Hyde har samarbeidet gjennom mange år. Han har også jobbet tett med og tatt bilder av andre kjendiser som rapperen Kanye West (42) og popstjerna Ariana Grande (26).

Saken har blitt bredt omtalt i den internasjonale sladrepressen, og har også vekket reaksjoner blant stjernene. Kim Kardashian har nå gått ut mot fotografen i et innlegg på Instagram, hvor hun blant annet uttrykker at hun er sjokkert og lei seg over anklagene som nå er blitt offentliggjort.

Ba om nakenbilder

Ifølge Huffington Post skal Kardashian nå ha brutt båndene til den kjente fotografen.

- Jeg har lest alle meldingene og historiene fra kvinner som angår upassende oppførsel fra en fotograf jeg tidligere har jobbet med, skrev Kardashian på Instagrams historiefunksjon på tirsdag.

Kjendisfotografens påståtte oppførsel skal ifølge avisa ha skjedd på bildedelingstjenesten Instagram.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det var søndag i forrige uke at modellen Sunnaya Nash delte en rekke skjermbilder av en samtale med Hyde på Instagrams meldingsfunksjon.

I meldingsutvekslingen kommer det fram at kjendisfotografen spurte modellen om nakenbilder, etter at modellen svarte på Hydes etterlysning etter modeller til en helt vanlig fotografering.

BEKJENTE: Her er Marcus Hyde avbildet sammen med Kim Kardashian. Han har ved flere anledninger fotografert realitystjernen. Foto: Skjermdump fra Instagram.
BEKJENTE: Her er Marcus Hyde avbildet sammen med Kim Kardashian. Han har ved flere anledninger fotografert realitystjernen. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Kjendisfotografen skrev først at han kunne ta bilder av Nash gratis - for så å trekke tilbake tilbudet da det viser seg at hun ikke vil sende ham nakenbilder.

Hyde har blitt svært kjent etter å ha reist verden rundt sammen med den kjente Jenner/Kardashian-familien - og skal ganske nylig også ha vært med på Kylie Jenners reise til den eksotiske øya Bali.

Hyde har også jobbet tett med andre stjerner som Ariana Grande, Bella Thorne, artisten Childish Gambino og Jhené Aiko.

I innlegget på Instagram forklarer Kardashian videre at hun tidligere bare har hatt gode erfaringer med fotografen.

- Mine erfaringer med fotografen har alltid vært profesjonelle, og jeg er dypt sjokkert, lei meg og skuffet over å høre at kvinner har så ulike erfaringer, fortsetter realityprofilen.

- Jeg støtter enhver kvinnes rett til ikke å bli trakassert, spurt om eller bli presset til å gjøre noe de ikke er komfortable med. Vi kan ikke tillate at slik type oppførsel går upåaktet hen, og jeg støtter dem som snakker ut, fortsatte Kardashian.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Hardt ut

Popstjerna Ariana Grande har også gått hardt ut mot kjendisfotografen, etter at Nash delte de oppsiktsvekkende innleggene om Hyde på Instagram.

Grande nevnte ingen ved navn, men de fleste har tolket det som et stikk til kjendisfotografen.

- Kjære modeller/artister i Los Angeles/ hvor som helst. Jeg har akkurat lest noen sjokkerende og hjerteskjærende historier. Jeg hater at dette er et tema, men vær så snill - ikke bli fotografert av fotografer som får deg til å føle deg ukomfortabel eller som får deg til å føle at du er nødt til å kle av deg hvis du ikke ønsker det, skrev 26-åringen.

I innlegget oppfordrer Grande alle til å ta vare på hverandre, og hun benytter også anledningen til å tagge fotografer hun har hatt en positiv erfaring med tidligere.

Marcus Hyde holder foreløpig tett om påstandene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer