Kim Kardashian:

- Jeg er dypt sjokkert

Den kjente realitystjernas fotograf i nakenbilde-skandale.

REAGERER: Den siste tida har det kommet en rekke beskyldninger mot kjendisfotografen Marcus Hyde. Nå tar Kim Kardashian bladet fra munnen om den mye omtalte skandalen. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Den siste tida har det kommet en rekke beskyldninger mot kjendisfotografen Marcus Hyde. Nå tar Kim Kardashian bladet fra munnen om den mye omtalte skandalen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den berømte realityprofilen Kim Kardashian (38) er ikke fremmed for å skape overskrifter. 38-åringen, kjent for sin deltakelse i realityserien «Keeping Up with the Kardashians», har fått oppmerksomhet og kritikk for det meste - enten det gjelder hennes egen midje eller retusjeringstabber i sosiale medier.

Nå er det imidlertid Kardashian selv som retter sylskarp kritikk - og det mot sin egen private fotograf -kjendisfotografen Marcus Hyde.

Han ble for et par dager siden anklaget av flere kvinner for å ha forsøkt å bestikke dem til å sende nakenbilder av seg selv.

Realityprofilen og Hyde har samarbeidet gjennom mange år. Han har også jobbet tett med og tatt bilder av andre kjendiser som rapperen Kanye West (42) og popstjerna Ariana Grande (26).

Saken har blitt bredt omtalt i den internasjonale sladrepressen, og har også vekket reaksjoner blant stjernene. Kim Kardashian har nå gått ut mot fotografen i et innlegg på Instagram, hvor hun blant annet uttrykker at hun er sjokkert og lei seg over anklagene som nå er blitt offentliggjort.

Ba om nakenbilder

Ifølge Huffington Post skal Kardashian nå ha brutt båndene til den kjente fotografen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer