Anniken Jørgensen:

- Jeg er endelig fri

Anniken Jørgensen kommer med ny oppdatering om helseutfordringene.

JUBLER: Anniken Jørgensen deler gladnyhet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
JUBLER: Anniken Jørgensen deler gladnyhet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før jul i fjor delte blogger og influenser Anniken Jørgensen (26), også kjent som «Annijor», en oppdatering med følgerne sine. Hun delte at hun hadde blødd i over et halvt år, og at blødningene påvirket kroppen hennes både fysisk og psykisk.

Jørgensen oppsøkte flere leger, og en av beskjedene hun fikk var at hun «var i ubalanse».

- Eggstokkene mine sover, og jeg har ingen progesteron i kroppen. Jeg har rett og slett ingen eggløsning, syklus eller liknende. Jeg har bare «mensen», og kroppen klarer ikke å komme seg tilbake i syklus, forklarte hun overfor Dagbladet tidligere i år.

Nå, ett år etter blødningene først startet, deler hun nok en oppdatering med følgerne sine - men denne gangen er det gledelige nyheter hun bringer til bords.

Hun har endelig sluttet å blø.

SAMMEN: For første gang viste Anniken Jørgensen og hennes mystiske forlovede «Theo» seg sammen på rød løper. Video: Luna Lea Vis mer

- En lang vei

Til Dagbladet forklarer Jørgensen at hun har det bedre.

- Jeg er ikke lenger oppblåst, trøtt, sliten, humørsyk og så videre. både kroppen og psyken har vært to veldig vanskelige faktorer!, innrømmer influenseren.

«Folkens … jeg blør ikke lenger. Jeg har ikke mensen, og jeg er absolutt ikke påvirket av p-piller. Herregud, jeg gråter nå. Jeg er endelig fri, jeg tror virkelig det. Jeg har brukt de siste par ukene på å tillate meg selv å være glad igjen. Jeg prøver å slappe av i kroppen, fortelle den at «det er greit nå. Vi er ferdige». Ikke noe mer smerter, utbrudd, gråting på do eller synet av blod hver eneste dag. Ingen flere medikamenter, skuffelser, vaginale sykdommer, tamponger, søvnløse netter eller å se meg selv falle sammen i speilet», skriver Jørgensen på bloggen sin.

26-åringen ser lyst på tida framover og gleder seg over å endelig være ferdig med blodmarerittet, selv om hun anerkjenner at det fortsatt vil ta litt tid før ting går helt tilbake til normalen igjen.

«Jeg kan endelig være meg selv igjen (...). Det er fortsatt en lang vei å gå for å gjenvinne selvtilliten min og få et normalt forhold til kroppen min igjen … Men herregud, jeg er endelig her».

DANSEKLAR: Anniken Jørgensen skal være med i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Hyller forloveden

Det var i september i fjor at influenseren kunne bekrefte at hun hadde fått seg kjæreste. De møttes for første gang i fjor sommer, og kjøpte leilighet sammen i november. For knappe to måneder siden kunne hun også avsløre forlovelse.

I blogginnlegget, hvor hun blant annet takker legen for å ikke gi henne opp, dedikerer hun også spalteplass til forloveden Theo.

«Tusen takk, Theo. For at du holder ut med meg, og faktisk vil gifte deg med meg. Du har ikke kjent meg uten at jeg har blødd, og hvis det ikke er kjærlighet så vet jeg ikke hva som er det. Jeg elsker deg», hyller hun kjæresten.

Også til Dagbladet roser bloggeren forloveden.

- Han er det stødigste menneske jeg har møtt, og elsker meg, virkelig! Jeg drar til den franske riviera med hvit bikini og null angst!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer