Blue:

- Jeg er endelig komfortabel med meg selv

Boyband-stjernas vei ut av skapet har vært kronglete.

STOLT: Duncan James har toppet lister verden over som en del av boybandkvartetten Blue. Privat har derimot ikke livet vært like enkelt hele tida. Først nå har han klart å bli komfortabel med at han er homofil. Foto: NTB scanpix
STOLT: Duncan James har toppet lister verden over som en del av boybandkvartetten Blue. Privat har derimot ikke livet vært like enkelt hele tida. Først nå har han klart å bli komfortabel med at han er homofil. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra midten av 1980-tallet til starten av 2000-tallet, kunne det nesten virke som at det ble dannet et nytt boyband i måneden. Store aktører som 'N Sync, Backstreet Boys og A1 toppet listene i flere deler av verden, mens de dominerte MTV med frekke dansetrinn og den nyeste moten.

Horder av skrikende jenter, utsolgte verdensturneer og spekulasjoner om privatlivene deres var også en del av pakka. Spesielt et rykte har nok de fleste, tidligere boyband-stjerner hørt om seg selv i løpet av karrieren - at de angivelig er homofile. For enkelte har det, med åra, vist seg å stemme.

I 2005 kom Westlife-stjerna Mark Feehily ut av skapet. 'N Syncs Lance Bass kom ut av skapet i 2006. New Kids on the Block-artisten Jonathan Knight bestemte seg også for å dele sin legning med verden.

- Stolt

Det samme har Duncan James, kjent fra det britiske boybandet Blue, gjort.

Kvartetten Blue ble først opprettet i 2000, og holder, etter flere pauser, fortsatt på med musikk. I dag er de kanskje best kjent for låter som «Sorry Seems to Be the Hardest Word» og «All Rise», som fortsatt spilles på diverse karaokebarer og utesteder den dag i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer