Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld

Jennifer Lawrence avslører grunnen til at hun fremdeles er singel.

TALENTFULL: Jennifer Lawrence har ikke noe imot å være singel. Her på Joy-premieren i New York søndag. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL: Jennifer Lawrence har ikke noe imot å være singel. Her på Joy-premieren i New York søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence (25) ble verdenskjent i hovedrollen som Katniss Everdeen i «The Hunger Games», og er i dag et av de aller største navnene i Hollywood.

Men selv om karrieren går på skinner, så har har hun slitt litt mer i kjærlighetslivet.

- Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra, de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine, fortalte hun nylig til bladet Vogue.

Av-og-på I tre år var Jennifer i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult (26), kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

Hun har også vært koblet til Gwyneth Paltrows eks-mann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (38).

Snart er den jordnære jenta, som i tillegg til sitt skuespillertalent også er godt kjent for sine kjappe og morsomme replikker, aktuell i dramakomedien «Joy».

Og i forbindelse med promoteringen av filmen møtte Jennifer og regissøren David O. Russell (57), som hun også har jobbet med i filmene «Silver Linings Playbook» og «American Hustle», pressen.

- Pappa er i salen Etter Lawrences uttalelse i Vogue om at hun tilbringer lørdagskveldene alene, fikk 25-åringen spørsmål om å snakke litt mer om dette.

- Det er ikke en trist ting å være alene. Det jeg prøvde å si var at jeg ikke føler jeg mangler noe selv om jeg ikke er i et forhold. Det føles ikke som om et hull som trenger å fylles, forklarte hun, ifølge E!News.com.

Kommentaren fikk publikum til å le ettersom det kunne tolkes seksuelt, men Jennifer rettet raskt opp i misforståelsen.

- Et følelsesmessig hull. Skjep dere, pappa er i salen, sa hun og lo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media