- Jeg er forlovet!

Courteney Cox (50) bekrefter begivenheten på Twitter.

FORLOVET: Courteney Cox planlegger bryllup med sin 12 år yngre musiker-kjæreste Johnny McDaid. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Courteney Cox planlegger bryllup med sin 12 år yngre musiker-kjæreste Johnny McDaid. Foto: Stella PicturesVis mer

Et halvt år etter at Courteney Cox (50) møtte den 37 år gamle musikeren Johnny McDaid avslørte hun på Twitter torsdag at de er forlovet. 

- Jeg er forlovet med ham! skriver skuespilleren under et bilde av de to.

- Jeg er forlovet med henne! skriver han i en tweet som Cox også har delt på sin profil.

Et par siden desember McDaid og Cox ble et par i desember og flyttet sammen kort tid senere. I april viste «Friends»-stjernen seg med en ny diamantring på fingeren, noe som fikk fart på forlovelsesryktene, men paret benektet da at de skulle gifte seg.

- Han støtter meg på alle måter. Han støtter meg kreativt. Han liker filmen og ikke bare fordi han liker meg, selv om det hjelper, sa Cox da paret viste seg på premieren av hennes regidebut «Just Before I Go» ifølge Us Magazine.

McDaid fortalte at han beundrer kjærestens kreative talent.

- Hun er den mest selvsikre personen jeg har møtt. Hun kan musikk, hun skjønner kunst. Hun skjønner hvordan man konstruerer en scene og hvordan replikker fungerer. Hun setter det sammen i tankene og lager filmer som får folk til å le, og gråte.

Får skryt av eksmannen Snow Patrol-rockeren har allerede rukket å få glitrende skussmål av Cox' eksmann, David Arquette.

- Han er fantastisk! En flott fyr, har han sagt ifølge UsMagazine.com

David og Courteney deler omsorgsretten til datteren Coco (9). Arquette har flere ganger spist middag med Cox og McDaid.

- Vi har vært ute på middag noen ganger. Det eneste jeg tenker på er at det er viktig å ha en mann som man kan stole på rundt barnet ditt, sier Arquette.