GRAVID: Den amerikanske komikeren Amy Schumer (37) er innlagt på sykehus med ekstrem svangerskapskvalme. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Den amerikanske komikeren Amy Schumer (37) er innlagt på sykehus med ekstrem svangerskapskvalme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amy Schumer:

- Jeg er heldig som er gravid, men dette er skikkelig dritt

Komikeren vitset om graviditeten. Så ble hun innlagt på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga sto komiker Amy Schumer (37) på scenen i Las Vegas og vitset om sin egen graviditet. Likevel ble det også litt alvorlig snakk fra scenen da Schumer innrømmet at svangerskapet ikke hadde vært helt enkelt.

- Jeg liker det ikke. Graviditeten har vært svært tøff så langt, uttalte hun, ifølge People.

Fem dager seinere avslørte Hollywood-stjerna at hun er innlagt på sykehus i Texas, hvor hun skulle holde stand-up show, fordi hun har blitt skikkelig dårlig.

- Dette er dritt

- Texas, jeg er så lei meg. Jeg har virkelig gledet meg til disse showene, men jeg må avlyse. Jeg er på sykehus. Jeg og babyen har det bra, men alle som sier at andre trimester er bedre enn første, forteller ikke hele historien. Jeg har vært enda sykere dette trimesteret. Jeg har ekstrem svangerskapskvalme. Jeg er veldig heldig som er gravid, men dette er dritt! Sender masse kjærlighet til legene og sykepleierne som tar vare på meg og Tati (hunden hennes, journ.anm.)! De er skikkelig kule, skriver hun på Instagram torsdag.

Det var sist måned Amy Schumer kom med den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen Chris Fischer (38) venter sitt første barn sammen.

Kunngjøringen ble presentert på originalt vis i form av et Instagram-innlegg hos forfatteren Jessica Yellin.

Komikeren selv henviste også til Yellins Instagram-profil, men la i tillegg ut et bilde, der hun redigerte inn hodene til seg selv og ektemannen på det som egentlig er et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan. Sistnevnte er som kjent også gravid.

Giftet seg i hemmelighet

I februar overrasket den gravide stjerna da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Bryllupet fant sted i Malibu, mindre enn én uke etter at hun bekreftet at hun hadde fått seg ny kjæreste, kokken Chris Fischer.

- Det føles fantastisk! Noe av det som er bra med det at vi giftet oss såpass tidlig, er at vi er så forelsket, fortalte hun like etter bryllupet på radioshowet «You Up with Nikki Gleaser» på SiriusXM.

Den artige blondinen fortalte videre at hun bare brukte 20 minutter på å skrive bryllupsløftene sine. De endte opp med å bli elendige, ifølge henne selv.

VIL STOPPE KAVANAUGH: Komikeren Amy Schumer var en av dem som ble ført vekt av politiet etter å ha demonstrert mot høyesterettskandidat Brett Kavanaugh. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

- I bryllupsløftene sa jeg blant annet: «Jeg lover at jeg alltid skal gå ned på deg, selv om alle sier at det ikke kommer til å skje». Det var skikkelig ille, røpet hun, ifølge Cosmopolitan.

- Jeg må sette helsen først

I april havnet også Amy Schumer på sykehus. Den gang med nyreinfeksjon.

«Dette er hva jeg har gjort denne uka. Jeg ble innlagt på sykehuset i fem dager med en forferdelig infeksjon i nyrene,» fortalte hun i et Instagram-innlegg, før hun fortsatte med å takke legene, sykepleierne, sin nybakte ektemann og familien som har stått støtt ved hennes side.

Schumer delte den gang også flere bilder fra sykehussengen.

«Jeg ønsket å dele dette med dere fordi det sinnssykt sexy, men mest fordi jeg egentlig skulle vært i London nå for åpningen av «I Feel Pretty». Legene mine har sagt at jeg ikke kan dra. Egoistisk sett er jeg veldig skuffet over å gå glipp av denne turen for jeg elsker London og Europa generelt, og alle de fantastiske menneskene (maten) der. Men jeg må sette helsa mi først,» forklarte komikeren videre.

KLAR TALE: Amy Schumer har snakket ut om kroppspresset i Hollywood flere ganger. Hennes nye show er intet unntak. Video: Netflix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer