Halle Berry:

- Jeg er i mitt livs beste form

Hvem skulle tro at Hollywood-stjerna er over 50 år?

GODT TRENT: Skuespilleren Halle Berry trener beinhardt for sin smekre kropp og har all grunn til å være stolt over resultatet. Foto: NTB Scanpix
GODT TRENT: Skuespilleren Halle Berry trener beinhardt for sin smekre kropp og har all grunn til å være stolt over resultatet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august fyller Halle Berry 53 år, og mens mange synes det kan være vanskelig å holde seg i form etter hvert som man blir eldre, så er Hollywood-stjerna selv strålende fornøyd med sin egen kropp om dagen.

Neste måned er Berry aktuell i action thrilleren «John Wick: Chapter 3 - Parabellum», hvor hun blant annet spiller mot Keanu Reeves (54). Og tobarnsmoren har virkelig ligget i hardtrening før og underveis av innspillingen.

52-åringen forteller at det er regissøren, Chad Stahelski (50), som tidligere jobbet som stuntman, som har presset henne til de ytterste grenser.

- Han har fått meg i mitt livs beste form. Disse folka har trent meg så hardt. Jeg har aldri trent så hardt i hele mitt liv for den lille karakteren i filmen, fortalte hun nylig til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har aldri tidligere i livet vært i bedre form mentalt og fysisk, og alt er takket være at jeg får jobbe med de beste av de beste. Det har jeg høstet fantastiske goder av, la hun til.

Får skryt av PT'en

På Instagram deler også den veldreide skuespilleren ofte bilder fra sine tøffe treningsøkter med sin personlige trener, Peter Lee Thomas (35).

Lee Thomas, som har trent Berry flere ganger i uka i en årrekke, har spesialisert seg i MMA (Mixed Martial Arts, red.anm), men implementerer også ulike former for boksing, styrketrening og cardio i programmet hennes.

- Halle hadde mer eller mindre en liste over ting hun ville oppnå når det kom til fysikken sin, så vi satte opp en vanntett kamp-plan, fortalte 35-åringen tidligere i år, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har aldri møtt noen som jobber hardere eller som er så motstandsdyktig. Hun blir hele tida kjappere, sterkere og mer atletisk. Jeg har aldri truffet på noen som kan gjøre dette slik hun gjør det, skrøt han.

I fjor sommer avslørte den flotte Oscar-vinner at hun i tillegg til hard trening sverger til kjøttkraft kokt opp på dyrebein for å bevare sitt ungdommelige ytre.

- Du kan lage det selv. Gå til slakteren og be dem gi deg alle beina de skal kaste. Du får dem gratis. Ta beina og kok dem i 24 timer og så drikker du kraften. Den er så full av kollagen at det er helt vilt, fortalte hun til Extra.

Det er blant annet nedbrytningen av kollagen ved aldring som fører til at man får rynker.

Saken fortsetter nedenfor.

Turbulent kjærlighetsliv

Den suksessrike skuespilleren har tre relativt kortvarige ekteskap bak seg. Første nyttårsdag 1993 giftet hun seg med baseballspilleren David Justice (52), men paret ble separert i 1996.

Bruddet gikk så hardt inn på Berry at hun holdt på å ta sitt eget liv ved å gasse seg i bilen sin.

- Mens jeg satt der og ventet på at det skulle skje, var det som om jeg fikk et glimt av engelen og djevelen på skulderen min. Noe sa meg: «Ikke gjør det, jente», sa hun til programleder Barbara Walters i 2002 ifølge The Telegraph.

Fra 2001 til 2005 var hun gift med artisten Eric Benét (52), før hun møtte den kanadiske modellen Gabriel Aubry (42). De to fikk datteren Nahla (11) i 2008, men paret brøt med hverandre to år senere. For noen år siden lå Berry og Aubry i en bitter omsorgsstrid.

Saken fortsetter nedenfor.

Mor som 47-åring

I 2010 begynte Halle Berry å date den franske skuespilleren Olivier Martinez (53), som hun møtte under innspillingen av thrilleren «Dark Tide».

Paret forlovet seg i 2012, og giftet seg i Frankrike et drøyt år senere. Samme høst kom sønnen Maceo (5 1/2) til verden. Da var Berry 47 år gammel.

- Jeg var på en måte på vei inn i overgangsalderen, så å bli gravid igjen var et stort sjokk, sa Halle Berry om graviditeten til Ellen DeGeneres i 2014, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

FÅR SLAKT: Halle Berry havnet på lista over Golden Globes verst kledde med sin mønstrede Atelier Versace-kreasjon. Video: NTB Scanpix / Reuters Vis mer Vis mer Vis mer

Det ble for øvrig mye oppstyr rundt henne og hennes daværende forlovede i november 2012, da Martinez gikk løs på Berrys eks Gabriel Aubry.

Høsten 2015, etter knappe to års ekteskap, annonserte ekteparet at de skulle skilles. I kjølvannet av bruddet uttalte Berry at hun ikke ønsket å være selvmedlidende.

- Det går greit med meg, virkelig. Når man går gjennom noe vanskelig i livet sitt, er det beste botemiddelet å ta et skritt bort fra seg selv og fokusere på andre, sa hun til People på et veldedighetsarrangement for forebygging av vold i hjemmet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer