Mathilde Gøhler:

- Jeg er i sjokk!

Følgerne raste mot modellen etter at hun delte et bilde av sine to barn. Nå er bildet slettet.

DELTE BILDE: Den danske modellen Mathilde Gøhler delte et sjokkerende bilde av barna sine. Foto: Skjermdump fra Instagram
DELTE BILDE: Den danske modellen Mathilde Gøhler delte et sjokkerende bilde av barna sine. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke delte den danske modellen Mathilde Gøhler (30) et bilde av døtrene sine, Lelou og Kenya, på Instagram. På bildet kunne man skimte at den ene datteren hadde på seg en blå genser fra klesmerket Balenciaga.

Det falt ikke i god jord hos hennes 1,3 millioner Instagram-følgere.

Danske B.T har også omtalt saken.

Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

Bakgrunnen for kritikken handler om at det spanske motemerket Balenciaga nylig publiserte en rekke kampanjebilder som flere mener seksualiserer barn. I bildene er barnemodeller fotografert med bamser som er kledd i BDSM-liknende antrekk.

I bakgrunnen av kampanjebildene skal man også kunne se rettsdokumenter som handler om overgrepsmateriale av barn.

Til tross for den massive kritikken av det spanske moteselskapet de siste ukene, valgte Gøhler likevel å publisere bildet på sin Instagram-konto.

SLAKTES: Motegiganten Balenciaga har vært i hardt vær den siste tida. Nå fordømmer Kim Kardashian merket. Reporter: Maja Walberg Klev / Dagbladet TV Vis mer

Ifølge danske Se og Hør ble flere av de svært negative kommentarene fortløpende slettet fra innlegget.

«Jeg er i sjokk! Du støtter bokstavelig talt pedo****. Jeg elsker å følge deg, men nå er du kansellert», skrev blant annet en følger under innlegget.

30-åringen har nå slettet bildet.

- Jeg har slettet bildet, da det var et gammelt bilde fra en shoot og ikke våre egne klær, men styling fra en stylist. Jeg synes det var et nydelig bilde av jentene, og det var der fokuset mitt lå. Derfor er bildet også nå slettet, og jeg har ikke noe mer å si til det, sier Gøhler til B.T.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer