«Paradise Hotel» 2018:

- Jeg er ikke bitter for noen ting

Cathrine Ingebretsen er ute av «Paradise Hotel».

FØLTE SEG UTESTENGT: Karoline Antonsen la ingenting i mellom da hun i torsdagens «Paradise Hotel» konfronterte Isabel Raad og Julie Grindbakken med det hun mente var dårlig oppførsel. - Jeg grodde noen baller i løpet av natta, sier Karoline, som gjester denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/Lc5ct2w5VYo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Under torsdagens episode av «Paradise Hotel» var det «Paradise Hotel»-deltaker Cathrine Ingebretsen (20) fra Vennesla som trakk det korteste strået da hun stilte seg bak Erik Anders Sæter (21) under kveldens parseremoni.

Etter at hennes «Paradise Hotel»-konkurrent Newa Reza (21) fikk en makt som gjorde at Ingebretsen havnet på solo, startet kampen om å finne seg en partner for 20-åringen.

Valget havnet på Sæter, men da han valgte Resa overfor Ingebretsen, hadde ikke Vennesla-jenta noe annet valg enn å pakke kofferten.

- Det går faktisk overraskende bra. Jeg begynte egentlig bare å grine fordi jeg så Julie gråt, og da ble jeg veldig rørt, uttalte Ingebretsen under episoden da hun innså at hun hadde røket ut.

Saken fortsetter under:

Har kjæreste

Cathrine Ingebretsen har tidligere avslørt at hun hemmeligholdt det faktum at hun hadde kjæreste da hun deltok i programmet, og har i et intervju med Dagbladet uttalt at det har vært vanskelig å være så lenge borte fra kjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer