Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018:

- Jeg er ikke bitter for noen ting

Cathrine Ingebretsen er ute av «Paradise Hotel».

FØLTE SEG UTESTENGT: Karoline Antonsen la ingenting i mellom da hun i torsdagens «Paradise Hotel» konfronterte Isabel Raad og Julie Grindbakken med det hun mente var dårlig oppførsel. - Jeg grodde noen baller i løpet av natta, sier Karoline, som gjester denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/Lc5ct2w5VYo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Under torsdagens episode av «Paradise Hotel» var det «Paradise Hotel»-deltaker Cathrine Ingebretsen (20) fra Vennesla som trakk det korteste strået da hun stilte seg bak Erik Anders Sæter (21) under kveldens parseremoni.

Etter at hennes «Paradise Hotel»-konkurrent Newa Reza (21) fikk en makt som gjorde at Ingebretsen havnet på solo, startet kampen om å finne seg en partner for 20-åringen.

Valget havnet på Sæter, men da han valgte Resa overfor Ingebretsen, hadde ikke Vennesla-jenta noe annet valg enn å pakke kofferten.

- Det går faktisk overraskende bra. Jeg begynte egentlig bare å grine fordi jeg så Julie gråt, og da ble jeg veldig rørt, uttalte Ingebretsen under episoden da hun innså at hun hadde røket ut.

Saken fortsetter under:

FORELSKET: I denne utgaven av «Pærra-preik» innrømmer Newa Reza at hun fikk følelser for partner Erik Sæter. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://www.youtube.com/watch?v=5pAQfk99srA Vis mer

Har kjæreste

Cathrine Ingebretsen har tidligere avslørt at hun hemmeligholdt det faktum at hun hadde kjæreste da hun deltok i programmet, og har i et intervju med Dagbladet uttalt at det har vært vanskelig å være så lenge borte fra kjæresten.

Under torsdagens parseremoni så det tilsynelatende ut som at Ingebretsen ikke ble overrasket over Sæter sitt valg.​

IKKE SINT: Cathrine Ingebretsen ble ikke sint på noen av de andre deltakerne da hun røk ut av torsdagens episode av «Paradise hotel». Foto: Skjermdump / TV3
IKKE SINT: Cathrine Ingebretsen ble ikke sint på noen av de andre deltakerne da hun røk ut av torsdagens episode av «Paradise hotel». Foto: Skjermdump / TV3 Vis mer

- Jeg er ikke bitter for noen ting. Jeg har hatt det veldig gøy i fire uker. Jeg er ikke sur, jeg tenker bare på at jeg kommer til å savne alle de andre der inne, uttaler hun i episoden.

Dagbladet har ikke lykkes å få en kommentar fra Cathrine Ingebretsen.

SØSKEN: Erlend Elias røper hemmeligheten bak lillebrorens klesstil, og forteller samtidig hva han synes om «Paradise»-innsjekken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Gir dårlig TV

Det er et krav fra TV3 om at deltakerne som sjekker inn er single, og kanalens pressekontakt understreket i et tidligere intervju med Dagbladet at Cathrines avsløring er et kontraktsbrudd.

- Dette fikk vi bekreftet først da hun reiste hjem. Det er jo leit, for et av premissene er jo at man skal være singel. Det er uavklart ennå om det vil få følger, sa pressekontakt Andreas Framnes til Dagbladet den gang.

I et tidligere intervju med Se og Hør kunne Ingebretsen uttrykke irritasjon overfor TV 3 fordi hun synes kanalen har gitt henne lite TV-tid i programmet. Selv tror hun at det er en straff på grunn av kjærestesituasjonen.

- Jeg skjønner jo at de heller vil ta med dem med sterke meninger, men omtrent ingenting av det jeg sier kommer med. Jeg føler jeg blir fremstilt som stille og uviten, noe som ikke stemmer. Jeg hadde flere sterke meninger jeg også, fortalte hun.

Cathrine hevdet at produksjonen allerede i starten visste at hun hadde kjæreste, og mener at dette er årsaken til at hun får lite TV-tid.

STATSMINISTER FOR EN DAG: På premierefesten til «Paradise Hotel» måtte deltakerne svare på hva de ville gjort dersom dersom de var statsminister for en dag. Deltakerne hadde prioriteringene klare. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

- Jeg føler de er irriterte for at jeg har jeg har gått ut med at jeg har kjæreste nå, og at det gir dårlig TV, sa hun.

Mye innhold som ikke kommer med

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, forklarte overfor Se og Hør at det er vanskelig å få med seg alt som skjer på hotellet i en 45 minutters episode, ettersom deltakerne faktisk ble filmet døgnet rundt.

- Det er åpenbart mye innhold som ikke finner hele veien frem til TV3 og Viafree. Når det er sagt – skjer det noe særdeles gøy er vi påpasselig med å inkludere dette i programmet, uttalte han.

Han avviste at Ingebretsens kjæresteavsløring har noe å si for klippingen.

- Ja, Cathrine brøt kontrakten ved å ha kjæreste under innspillingen av «Paradise Hotel», men dette har ikke noe med måten programmet er klippet på, slo han fast. ​

Vil du holde deg oppdatert på Paradise? Meld deg inn i gruppa her. ​​

PÆRRA-PREIK: I denne utgaven av «Pærra-preik« får programleder Kine Falch besøk av «legenden» Mathias Pettersen og den helt ferske deltakeren Karoline Antonsen, som på tross av sitt korte opphold så langt har fått oppmerksomhet for sexprat og drama. Mathias røper også sannheten bak et mye omtalt bilde fra 2015. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!