Emmy-tale døddementi Richard Dreyfuss

-Jeg er ikke Julia Louis-Dreyfus' far

«Jaws»-skuespilleren måtte avkrefte at han er død etter Emmy-utdelingen i natt. 

TAKKET: Veep-skuespiller Julia Louis-Dreyfus vant under den 68. Emmy-utdelingen. I sin takketale fortalte hun at hennes far Richard Dreyfus nylig har gått bort. Foto: Sthanlee Mirador
TAKKET: Veep-skuespiller Julia Louis-Dreyfus vant under den 68. Emmy-utdelingen. I sin takketale fortalte hun at hennes far Richard Dreyfus nylig har gått bort. Foto: Sthanlee Mirador Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Under Emmy-utdelingen som gikk av stabelen i natt tok skuespiller Julia Louis-Dreyfus' femte Emmy-statuett på rad.

I sin følelsesladde takketale dediserte Veep-skuespilleren prisen til sin far, William Louis-Dreyfus, som nylig gikk bort.

Det skapte forvirring for flere trodde det var skuespiller Richard Dreyfuss som var død.

IKKE DØD: Skuespiller Richard Dreyfuss understreker på Twitter at han ikke er død. Her er han på rød løper i Hollywood under en prisutdeling i juni 2016. Foto: Steve Buckley/BuzzFoto.com
IKKE DØD: Skuespiller Richard Dreyfuss understreker på Twitter at han ikke er død. Her er han på rød løper i Hollywood under en prisutdeling i juni 2016. Foto: Steve Buckley/BuzzFoto.com Vis mer

Han fikk såpass mye oppmerksomhet i sosiale medier at han måtte ut og opplyse på sin Twitter-konto at han IKKE er faren til Louis-Dreyfus, det skriver Eonline.

Prisbelønnet

Skuespiller Richard Dreyfuss er kjent fra filmer som «Jaws» (1975), «Close Encounters» (1977) og mottok en Oscar-statuett for beste mannlige skuespiller for filmen the «Goodbye Girl»(1977).

Men han er altså ikke faren til nattens historiske Emmy-vinner, som het William Louis-Dreyfus.

I Twitter-meldingen takker Dreyfuss for alle de bekymrede meldingene og lenker til et klipp fra talen til den tidligere «Seinfeld»-skuespilleren.

Mestvinnende

Julia Louis-Dreyfus spillte i mange år rollen som Elaine i «Seinfeld».

I natt ble hun historisk da hun mottok sin femte Emmy-pris på rad. Sin første fikk hun i 1996 nettopp for rollen som Elaine.

I serien «Veep» spiller hun rollen som USAs visepresident Selina Meyer.

Serien har hovet inn priser de siste årene. I tillegg til Louis-Dreyfus' pris, ble serien i nattens remoni kåret til beste komiserie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer