Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Duane «Dog» Chapman:

- Jeg er ikke redd for å dø

Realitystjerna avslører årsaken bak den nylige sykehusinnleggelsen.

BLE INNLAGT PÅ SYKEHUS: I midten av september ble det kjent at Duane Chapman hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i brystet. Nå forteller han om årsaken bak innleggelsen. Her avbildet med sin avdøde kone, Beth Chapman. Foto: NTB Scanpix
BLE INNLAGT PÅ SYKEHUS: I midten av september ble det kjent at Duane Chapman hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i brystet. Nå forteller han om årsaken bak innleggelsen. Her avbildet med sin avdøde kone, Beth Chapman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I midten av september ble realitystjerna Duane «Dog» Chapman (66) også kjent som «Dog the Bounty Hunter», innlagt på sykehus med hjerteproblemer. Det meldte TMZ.

66-åringen ble fraktet til sykehus fra sitt hjem i Colorado etter at han opplevde smerter i brystet, noe som ble bekreftet av talspersonen hans:

- Jeg kan bekrefte at Dog blir tatt vare på av leger og hviler komfortabelt. Tusen takk for alle lykkeønskninger - fortsett å sende dem, het det i uttalelsen den gang.

Blodpropp

Etter sykehusinnleggelsen gikk Chapman gjennom en rekke tester for å finne ut hva som var galt. Nå forteller 66-åringen under «The Dr. Oz Show» med sine egne ord hva som var årsaken til innleggelsen.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

I tv-programmet avslører realitystjerna at han ble diagnostisert med lungeemboli (blodpropp i lungene, journ. anm.). Ifølge Norsk Helseinformatikk skyldes en blodpropp i lungene at en blodpropp som har dannet seg i en vene i beina eller bekkenet har løsnet og fulgt blodstrømmen helt opp til lungene.

- Du er en tikkende bombe. Du kommer ikke til å være her med hjertet ditt sånn som det er nå. Å være redd for døden er normalt. Jeg er overrasket over at du ikke er redd for døden når du jager etter straffedømte. Men når du løper fra legen, betyr det at du må være din egen lege, sier Dr. Oz til Chapman i tv-programmet, ifølge ET Online.

- Ikke redd for å dø

Sykehusinnleggelsen kom bare knappe tre måneder etter at 66-åringen mistet kona, Beth Chapman, til kreft. Hun ble bare 51 år gammel.

Etter konas død forteller Chapman at han har fått et nytt syn på livet, og at han ikke lenger er redd for å gå bort.

- Jeg sa etter at Beth gikk bort at jeg ikke er redd for å dø. Jeg var redd for å dø. «Jeg sa: Vær så snill, gi slipp på hjertet mitt, kjære. Slutt å klemme på hjertet mitt». Så jeg tar det tilbake. Jeg er ikke redd for å gå bort, jeg vil bare ikke, sier han.

TV-PAR: Chapman-ekteparet ble kjent gjennom realityserien «Dog the Bounty Hunter». Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
TV-PAR: Chapman-ekteparet ble kjent gjennom realityserien «Dog the Bounty Hunter». Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Folk vil si at jeg har levd et langt og bra liv, noen ganger et vanskelig et, fortsetter han, og legger til at selv om han ikke har noen selvmordstanker, er han nå klar for å gjenforenes med sin avdøde kone.

Under tv-programmet fikk 66-åringen også målt blodtrykket av Dr. Oz. Det var alt for høyt, og tv-legen konstaterte blant annet at Chapman har et dårlig kosthold, at han får for lite søvn og sliter mye med stress.

Avslørte konas siste ord

Duane har ikke lagt skjul på at den siste tida har vært vanskelig og tung uten kona ved sin side.

- Det er forferdelig. Den mest forferdelige tiden i noens liv. Du prøver å huske at du feirer livet, men akkurat nå sørger vi over døden. Så det er ikke bra, har han blant annet uttalt til Hawaii News Now, ifølge People.

I samme intervju valgte han også å avsløre hva de siste ordene kona ytret var - like før hun ble hun lagt i kunstig koma.

- Jeg visste ikke hva jeg kunne si, annet enn «i jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere», sa han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media