Duane «Dog» Chapman:

- Jeg er ikke redd for å dø

Realitystjerna avslører årsaken bak den nylige sykehusinnleggelsen.

BLE INNLAGT PÅ SYKEHUS: I midten av september ble det kjent at Duane Chapman hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i brystet. Nå forteller han om årsaken bak innleggelsen. Her avbildet med sin avdøde kone, Beth Chapman. Foto: NTB Scanpix
BLE INNLAGT PÅ SYKEHUS: I midten av september ble det kjent at Duane Chapman hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i brystet. Nå forteller han om årsaken bak innleggelsen. Her avbildet med sin avdøde kone, Beth Chapman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av september ble realitystjerna Duane «Dog» Chapman (66) også kjent som «Dog the Bounty Hunter», innlagt på sykehus med hjerteproblemer. Det meldte TMZ.

66-åringen ble fraktet til sykehus fra sitt hjem i Colorado etter at han opplevde smerter i brystet, noe som ble bekreftet av talspersonen hans:

- Jeg kan bekrefte at Dog blir tatt vare på av leger og hviler komfortabelt. Tusen takk for alle lykkeønskninger - fortsett å sende dem, het det i uttalelsen den gang.

Blodpropp

Etter sykehusinnleggelsen gikk Chapman gjennom en rekke tester for å finne ut hva som var galt. Nå forteller 66-åringen under «The Dr. Oz Show» med sine egne ord hva som var årsaken til innleggelsen.

I tv-programmet avslører realitystjerna at han ble diagnostisert med lungeemboli (blodpropp i lungene, journ. anm.). Ifølge Norsk Helseinformatikk skyldes en blodpropp i lungene at en blodpropp som har dannet seg i en vene i beina eller bekkenet har løsnet og fulgt blodstrømmen helt opp til lungene.

- Du er en tikkende bombe. Du kommer ikke til å være her med hjertet ditt sånn som det er nå. Å være redd for døden er normalt. Jeg er overrasket over at du ikke er redd for døden når du jager etter straffedømte. Men når du løper fra legen, betyr det at du må være din egen lege, sier Dr. Oz til Chapman i tv-programmet, ifølge ET Online.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer