Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg er jo litt vimsete av meg

Derfor ble Maria Arredondo borte fra MGP-scenen.

UTE AV KONKURRANSEN: Og etter Melodi Grand Prix-finalen lørdag var ikke Maria Arredondo å se i Oslo Spektrum. Bildet er fra delfinalen i Bodø. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
UTE AV KONKURRANSEN: Og etter Melodi Grand Prix-finalen lørdag var ikke Maria Arredondo å se i Oslo Spektrum. Bildet er fra delfinalen i Bodø. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer

||| Maria Arredondo (24) bergtok TV-seerne med skjønnsang og vakker kjole i Melodi Grand Prix-finalen lørdag. I den harde konkurransen holdt det likevel ikke, og sammen med de andre syngedamene Venke Knutsson og Maria Haukaas Storeng røyk hun ut av konkurransen før gullfinalen.

Da artistene møtte pressen og hyllet vinneren Didrik Solli-Tangen etter at TV-showet var over i går, var Arredondo i motsetning til Knutsson og Storeng fraværende.

Det var ikke fordi hun følte seg snurt - men fordi hun fulgte etter låtskriver Rolf Løvland, sier Maria til Dagbladet i dag.

- Jeg er jo litt vimsete av meg. Vi fikk beskjed om at alle måtte opp på scenen under rulleteksten, og så sto jeg der sammen med Rolf. Plutselig sa han «nå går vi», og så diltet jeg etter, sier Vennesla-sangerinnen.

Måtte skifte- Jeg skulle jo på fest, og trengte tid til å dra på hotellet og skifte, legger hun til.

Resultatet var at ingen av journalistene fikk stilt spørsmål til henne etter endt dyst i går.

- Hun kommer ikke ut. Hun har allerede skiftet, var det eneste NRKs pressemedarbeider Anja Nylund Hagen kunne meddele reporterne som spurte etter henne.

Det viser seg imidlertid at Maria Arredondo var godt fornøyd med utfallet av kvelden.

SANG LØVLAND-BALLADE: Men det holdt ikke for Maria Arredondo og "The Touch". Foto: STELLA PICTURES
SANG LØVLAND-BALLADE: Men det holdt ikke for Maria Arredondo og "The Touch". Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Tror på Didrik- Det var gøy å gå videre fra Bodø, men jeg var veldig nervøs da jeg sto på scenen i delfinalen. Målet med finalen var derfor først og fremst å forbedre opptredenen, sier hun.

- Og det synes jeg at jeg fikk til. Jeg har ikke sett opptaket selv, men hadde en god følelse på scenen og tenkte dette er gøy, sier Arredondo, som sang Løvlands ballade «The Touch».

Hun har tro på Didrik Solli-Tangens sjanser i den europeiske finalen.

- Det er en kjempefin låt og en veldig flink sanger. I den europeiske finalen kommer My Heart Is Yours til å bli kjempestor, mener Maria Arredondo.

BLIR STORT: Det tror Arredondo om Didrik Solli-Tangen på scenen i den europeiske finalen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
BLIR STORT: Det tror Arredondo om Didrik Solli-Tangen på scenen i den europeiske finalen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer