Lisa Marie Presley:

- Jeg er knust

Hylles etter sin bortgang.

DØDE BRÅTT: 12. januar ble Lisa Marie Presley hastet til sykehus. Hun var rockekongen Elvis' eneste barn.Video: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Marie Presley (54) ble torsdag hastet til sykehus etter en antatt hjertestans. Noen timer seinere opplyste mora, Priscilla Presley (77), at dattera har gått bort.

- Det er med tungt hjerte at jeg må dele den forferdelige nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss. Hun var den mest lidenskapelige, sterke og kjærligste kvinnen jeg noen gang har kjent, sa Priscilla Presley i en uttalelse.

DØDSBUDSKAP: Maymona trekker seg fra «Farmen» etter å ha fått høre om farens dødsfall. Bilder: TV 2. Video: Rød Løper. Vis mer

Nå strømmer det inn minneord og hyllester etter dødsfallet.

Blant dem som ønsker å hylle Presley er Omer Bhatti (37).

Bhatti er kjent for det norske folk som danser og artist - men best kjent er han nok for den mye omtalte relasjonen med Jackson-familien i USA.

VENNSKAP: Omer Bhatti og Michael Jackson i 1996. Foto:Fethi BELAID/AFP
VENNSKAP: Omer Bhatti og Michael Jackson i 1996. Foto:Fethi BELAID/AFP Vis mer

Presley var gift med Michael Jackson i to år, fra 1994 til 1996.

Overfor Dagbladet forteller Bhatti at han møtte Presley flere ganger, men at han ikke kjente henne godt. 37-åringen avslører likevel at de var på ferie sammen i Sør-Afrika da han var liten.

- Jeg har bare kjærlige minner fra tida jeg tilbrakte rundt henne, og husker henne veldig godt fordi vi fikk en fin «connection».

GODE MINNER: Omer Bhatti minnes Lisa Marie Presley som et omsorgsfullt menneske. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
GODE MINNER: Omer Bhatti minnes Lisa Marie Presley som et omsorgsfullt menneske. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Videre beskriver han henne som en «veldig til stede» person som tok godt vare på ham de gangene de møttes.

- Jeg husker henne som et omsorgsfullt menneske, avslutter han.

Presleys eksmann, Nicolas Cage (59), omtaler bortgangen som hjerteskjærende.

«Dette er hjerteskjærende nyheter. Lisa hadde den største latteren jeg noensinne har hørt. Hun lyste opp hvert rom, jeg er knust», sa Cage i en uttalelse fra manageren sin. Det melder CNN.

GIFT: Nicolas Cage og Lisa Marie Presley var gift i 2 år. Foto: Berliner Studio/BEI/REX
GIFT: Nicolas Cage og Lisa Marie Presley var gift i 2 år. Foto: Berliner Studio/BEI/REX Vis mer

«Jeg finner en viss trøst i å tenke at hun er gjenforent med sønnen Benjamin», la Cage til, og refererte til Presleys sønn Benjamin Keough, som tok sitt eget liv i 2020.

Cage var Presleys tredje ektemann, de var gift fra 2002 til 2004.

Sarah Ferguson (63) var gift med prins Andrew (62) fram til 1996, og er mor til to av dronningens barnebarn prinsesse Beatrice (34) og prinsesse Eugenie (32).

Ferguson var en nær venn av Presley og hennes familie, og har flere ganger omtalt henne som en «søster».

Torsdag publiserte hun et bilde av de to sammen, på sin Instagram.

«Du var søstera mi, en fantastisk mor for Ben, Riley, Harper og Finley og en utrolig kjærlig datter til Priscilla. Du har vært min lojale venn i mange år, og jeg er her for familien din for å støtte og elske dem», skrev hun under innlegget og la til:

«Jeg er dypt lei meg, jenta mi, du er i hjertet mitt.»

Linda Thompson (72), Elvis' ekskjæreste, har publisert et barndomsbilde av 54-åringen sammen faren sin.

«Hjertet mitt er for tungt for ord …» skrev Thompson under bildet.

Også skuespiller John Travolta (68) har tatt til Instagram for å minnes Presley.

«Lisa, jeg er så lei meg. Jeg kommer til å savne deg, men jeg vet at jeg kommer til å se deg igjen. Kjærligheten min og hjertet mitt går ut til Riley, Priscilla, Harper og Finley», skrev han og refererer til hennes nærmeste familie.

Bare å hvine av fryd: Austin Butler har store, blåsemskede sko å fylle i rollen som Elvis Presley, og lykkes imponerende godt. Video SF Studios Vis mer

Den amerikanske sangeren LeAnn Rimes (40) la ut en melding på Twitter, hvor hun kaller nyheten «hjerteskjærende».

«Lisa Marie Presley … så hjerteskjærende. Jeg håper hun er i fred i farens armer. Hjertet mitt går ut til familien hennes. Så mye sorg på bare et par år.»

Skuespiller Leah Remini (52), best kjent fra serien «Kongen av Queens», er i sorg etter at dødsfallet ble kjent.

«Jeg er knust over Lisa Marie Presleys bortgang. Lisa hadde ikke et lett liv, som noen kanskje tror. Måtte hun være i fred, hvilende med sønnen og faren. Jeg ber for moren hennes Priscilla, og hennes tre døtre, Riley, Finley og Harper, er i mine bønner», uttalte Remini på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer