«Farmen»-Daniel:

- Jeg er kronisk forelska

Daniel Engeli Godø åpner seg om sin «mystiske» kjæreste.

LYKKELIG MANN: Daniel Engeli Godø avbildet sammen med meddeltaker Amalie Lund inne på «Torpet». På utsida er han svært forelska i sin kamerasky kjæreste, Markus. Foto: Alex Iversen / TV 2
LYKKELIG MANN: Daniel Engeli Godø avbildet sammen med meddeltaker Amalie Lund inne på «Torpet». På utsida er han svært forelska i sin kamerasky kjæreste, Markus. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag ble det klart at det er Daniel Engeli Godø (30), Heidi Lereng (24) og Tonje Frigstad (21) som utgjør høstens finaleprogram i «Farmen». Søndag skal de tre kjempe om to plasser i den store finalen. Til slutt kan én av dem strekke armene i været og ta med seg hytte og bil hjem til den virkelige verden.

Godø er med i programmet etter at han vant sidekonkurransen «Torpet» tidligere i høst. Men «Farmen»-eventyret startet så langt tilbake som i 2014 for 30-åringen. Den gang røk han ut etter bare to uker, men han fikk likevel massiv oppmerksomhet - etter å ha overrasket både seg selv, vennene og familien sin ved å stå fram som homofil på TV.

Møttes gjennom Instagram

Drøye sju år seinere lever «Farmen»-deltakeren et lykkelig liv sammen med kjæresten Markus (24). De to traff hverandre for litt over to år siden, avslører Godø overfor Dagbladet.

- Jeg møtte Markus da jeg var på besøk i Kongeparken i Ålgård. Jeg så at han satt... Neida, jeg bare tuller. Jeg møtte ham rett og slett på Instagram, vi begynte å prate der. Han er en gamer og det er jeg også, så da ble det til at vi startet å game litt sammen, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer