Hilaria Baldwin:

- Jeg er lei meg

Hilaria Baldwin, kona til skuespiller Alec Baldwin, ble anklaget for å lyve. Nå sier hun unnskyld.

ANKLAGET: Hilaria Baldwin og ektemannen Alec Baldwin fotografert i 2019. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / kod
ANKLAGET: Hilaria Baldwin og ektemannen Alec Baldwin fotografert i 2019. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / kod Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): I desember havnet Hilaria i en storm av anklager - særlig på Twitter. Der ble 37-åringen anklaget for å lyve om røttene sine og utgi seg for å være mer spansk enn det hun egentlig er.

I flere intervjuer har hun snakket med tydelig spansk aksent. På hjemmesiden til agenturet hennes, går det også fram at hun er født på Mallorca i Spania, men at hun vokste opp i Boston i USA. Anklagene mot Hilaria Baldwin, kom etter at hun brøt ut i en tydelig amerikansk aksent på Instagram.

Taus

I et innlegg på Instagram 27. desember, innrømmet hun at hun var født i Boston og at hennes fødenavn er Hillary.

Siden har hun forholdt seg fullstendig taust fram til hun brøt stillheten fredag.

- Jeg har tilbrakt den siste måneden med å lytte, reflekterer og spørre meg selv hvordan jeg kan lære og gro. Foreldrene mine oppdro broren min og meg med to kulturer - amerikansk og spansk, og jeg føler virkelig at jeg tilhører begge, skriver hun på Instagram, under et bilde av seg selv, ektemannen og de fem barna deres.

Så kommer hun med en unnskyldning.

- Lei meg

- Måten jeg har snakket om meg selv og min dype forbindelse til to kulturer, kunne ha vært bedre forklart. Jeg skulle ha vært tydeligere, og jeg er lei meg, skriver hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer