Ben Affleck og Jennifer Lopez:

- Jeg er målløs

Hollywood-stjerna røper detaljer om sin utkårede.

MÅLLØS: Filmstjerna skryter kjæresten opp i himmelen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB
MÅLLØS: Filmstjerna skryter kjæresten opp i himmelen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) er en av de mest omtalte gjenforeningene i nyere tid, og flere har heiet ivrig på turtelduene helt siden det ble kjent at de hadde funnet tilbake til hverandre.

På begynnelsen av 2000-tallet var paret å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (52). Pressen ga dem derfor det folkekjære navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt.

Affleck legger ikke skjul på sin beundring overfor sin kjære, og røper romantiske detaljer om «On the Floor»-sangeren i et intervju med Adweek.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Betyr mye

Det var i april romanseryktene kom på løpende bånd, og siden den gang har de to blant annet blitt tatt på fersken i hete omfavnelser, introdusert barna sine til hverandre og reist på ferier sammen.

I juli kunne likevel paret endelig besvare det fansen har lurt på i månedsvis, noe de gjorde ved å dele et hett kyssebilde på Lopez' Instagram.

Da han ble intervjuet av Adweek, skrøt Affleck stort av partneren. Han trekker spesielt fram hvordan Lopez kjemper for likestilling for fargede kvinner.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med Adweeks prisutdeling for kategorien «Brand Visionary», som i år ble tildelt den 52 år gamle sangeren.

GJENFORENT: Etter 18 år er superduoen gjenforent på den røde løperen. Her er paret avbildet sammen under en basketballkamp i 2003. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB
GJENFORENT: Etter 18 år er superduoen gjenforent på den røde løperen. Her er paret avbildet sammen under en basketballkamp i 2003. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB Vis mer

- Alt jeg kan si til deg, er at jeg har sett de forskjellene som representasjon gjør. Fordi jeg gang på gang har sett at fargede kvinner som møter Jennifer, forteller henne hvordan hun framstår som en sterk kvinne og en suksessrik kvinne, og det at hun krever sin rettmessige andel av businessverdenen betyr mye for dem, sier trebarnsfaren, og legger til:

- Jeg er målløs over Jennifers effekt på verden.

Han utdyper videre at partneren er en stor inspirasjonskilde for flere mennesker, og at han beundrer og respekterer sangstjernas enorme effekt på verden.

- Jennifer har inspirert en massiv gruppe mennesker til å føle at de har en plass ved bordet i dette landet. Det er en effekt som veldig få mennesker gjennom historien har hatt, noe som jeg aldri vil kunne vite noe om, og noe jeg bare kan stå ved siden av og beundre med respekt.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega Michael Vartan kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer

«Dette er søtt»

For mange var parets hete kyss en god nok bekreftelse på duoens sivilstatus, men for mange ble den siste spikeren i kista da superduoen nylig ble observert sammen på den røde løperen under filmpremieren for «The Last Duel» i Italia.

Det har ikke skjedd på 18 år.

Etter flere måneder med romansespekulasjoner kan man dermed trygt si at kvelden ble krona på verket for mange.

Det er heller ikke mangel på støtte fra fans og andre kjent fjes i sosiale medier, der blant andre Gwyneth Paltrow (48) har beundret det vakre paret.

«OK, dette er søtt», skrev hun til et innlegg der bilder av Hollywood-duoen er delt.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Med all den syke og uventede dritten som har skjedd i verden de siste 18 månedene, er Bennifer-gjenforeningen kanskje det sykeste og mest uventede», skrev sosiale medier-profilen Thefatjewish om stjerneparet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer