Julia Roberts:

- Jeg er målløs

Slektsforskning førte til sjokkfunn.

HEMMELIGHET: Julia Roberts i sjokk etter TV-program. Foto: Chris Pizzello/ INVISION
HEMMELIGHET: Julia Roberts i sjokk etter TV-program. Foto: Chris Pizzello/ INVISION Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den Oscar-vinnende skuespilleren Julia Roberts (55) er kjent for flere av sine romantiske komedier, og har blant annet spilt i «Pretty Woman», «Notting Hill» og «My Best Friend's wedding».

Denne uka dukket Roberts opp som gjest på dokumentarserien «Finding Your Roots».

Der dukket det opp en hemmelighet som gjorde Roberts målløs.

People har også omtalt saken.

ÅPNER SEG: Stian Blipp letter på sløret om den tøffe tida, selv er han også aktuell med det nye programmet «Spice of Life» på Amazon Prime. Video: Prime video / Rød Løper. Vis mer

I programmet får nemlig Roberts presentert ei bok som er satt sammen av informasjon undersøkt av slektsforskere. I boka får man lære om sine forfedres historie og oppdage hemmeligheter om sitt eget opphav.

Etter å ha undersøkt 55-åringens slektstre, oppdaget programleder Henry Louis Gates Jr. (72), at mannen som visstnok var Roberts tippoldefar, Willis Roberts, døde ti år før hennes faktiske oldefar ble født.

Det etterlot et oppsiktsvekkende gap i slektstreet.

- Å, vent, er jeg ikke en Roberts?, spurte Roberts når hun fikk høre om funnene.

IDRETTSGALLAEN: Therese Johaug åpner opp om graviditeten. Reporter: Celina Morken. Foto: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

Programlederen forklarte deretter at offentlige databaser sporet henne til en mann kalt Henry McDonald Mitchell Jr.

- Du er Julia Mitchell, du er ikke en Roberts, biologisk sett, bekreftet Gates Jr.

Videre fortalte han at Mitchell hadde en affære med Roberts' tippoldemor Rhonda, og at han på det tidspunktet allerede var gift og hadde seks barn i det ekteskapet.

- På den ene siden, er jeg målløs. Det er fascinerende. Og på den andre siden er det en del av meg, når jeg er roligere, som tenker at familien min er familien min. Og jeg foretrekker navnet Roberts! Dette var en uventet vending, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer