Asap Rocky:

- Jeg er naturligvis skuffet

Asap Rocky uttaler seg for første gang om dommen mot ham.

- SKUFFET: Asap Rocky uttaler seg for første gang om dommen mot ham. Han innrømmer at han er skuffet. Foto: NTB Scanpix
- SKUFFET: Asap Rocky uttaler seg for første gang om dommen mot ham. Han innrømmer at han er skuffet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like etter klokka 14:00 onsdag ble det kjent at den amerikanske rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent under artistnavnet Asap Rocky, dømmes til betinget fengsel for mishandlingen i Stockholm tidligere i sommer. Det er to uker siden rettssaken ble avsluttet, og rapperen har siden da ventet på en potensiell dom.

De to andre ble dømt for det samme. I tillegg til å betale den fornærmedes saksomkostninger, må de utbetale en samlet sum på 12 500 svenske kroner til fornærmede i saken, noe som tvilsomt er en stor belastning for en med rapperens økonomi. De slipper, med andre ord, å sone.

I et innlegg på Instagram, kommenterer rapperen selv nå dommen mot ham.

- Jeg er naturligvis skuffet over dagens dom. Igjen vil jeg takke alle mine fans, venner og alle som som har vist meg kjærlighet gjennom denne vanskelige tiden. Jeg skal bevege meg framover. Takk igjen til mitt team, mitt management, advokater, mitt varemerke og alle som tok til orde for rettferdighet.

- Jeg synes ikke det er overraskende at de dømmes for kroppsskade, uttalte krimekspert Fredrik Sjöshult i Expressen kort tid etter at dommen var kjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer