KYSSET: Michael Jackson og Lisa Marie Presley under MTV Awards i 1994. Foto: SCANPIX/AFP
KYSSET: Michael Jackson og Lisa Marie Presley under MTV Awards i 1994. Foto: SCANPIX/AFPVis mer

- Jeg er overveldet av alle mulige følelser

Lisa Marie Presley, Madonna og Brooke Shields sørger over Jackson.

||| (Dagbladet): Elvis' datter, Lisa Marie, var gift med Michael Jackson på midten av 90-tallet - et forhold pressen kalte popens største maktallianse.

I løpet av snaue to år skapte de overskrifter først ved å gifte seg, så det berømte kysset på MTV Awards, fulgt av ABC-intervjuet om elskov i og utenfor senga, og til slutt en offentlig skilsmisse. I dag sørger Lisa Marie Presley over Michael Jackson.

- Jeg er så trist og overveldet av alle mulige følelser. Jeg sørger for hans barn, som jeg vet var alt for ham, og for hans familie, sier hun til People.com.

En av popens andre store stjerner, Madonna, forteller ifølge samme nettsted at hun ikke klarer å stoppe tårene for en artist hun alltid har beundret:

- Verden har mistet en av de store, men musikken hans vil leve for alltid, sier Madonna, som bare er noen dager eldre enn Michael Jackson. Hun fyller 50 år 16. august, 13 dager før Jacksons bursdag.

KONGEN OG DRONNINGA AV POP: Michael Jackson og Madonna. Foto: SCANPIX/AFP
KONGEN OG DRONNINGA AV POP: Michael Jackson og Madonna. Foto: SCANPIX/AFP Vis mer

Michael Jackson og Brooke Shields kom sammen til den 11. American Music Awards i 1984, og var sammen med kongen av pop en liten stund.

Hun forteller i en pressemelding at Jackson var en spesiell venn, og at hun sammen med fans og familien vil feire hans utrolige karriere og sørge over hans for tidlige død. 

STJERNER: Brooke Shields og Michael Jackson under den ellevte American Music Awards i Los Angeles.  Foto: Scanpix/AP
STJERNER: Brooke Shields og Michael Jackson under den ellevte American Music Awards i Los Angeles. Foto: Scanpix/AP Vis mer