«Skam»-Ina Svenningdal:

- Jeg er på Tinder, men jeg takler det ikke

Skuespilleren takler jobb døgnet rundt, men én ting setter henne ut.

TRAVEL: «Skam»-stjerna Ina Svenningdal har nok å gjøre også etter at NRKs seriesuksess ble avsluttet. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
TRAVEL: «Skam»-stjerna Ina Svenningdal har nok å gjøre også etter at NRKs seriesuksess ble avsluttet. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Excuse me, are you an actress? Can I take a photo with you?, lyder det fra den russiske jenta som har observert oss i tre kvarter fra en benk i Frognerparken.

Skuespiller Ina Svenningdal (22), kjent fra blant annet «Linus i svingen» og NRK-suksessen «Skam», stiller selvsagt opp. De smiler til den oppstrakte smarttelefonen, utveksler komplimenter og går hver til sitt.

- Det skjer ganske ofte, men jeg synes bare det er hyggelig. Det har roet seg litt ned det siste året, og jeg kan for eksempel gå gjennom denne parken uten at noen stopper meg. Men jeg synes bare det er gøy å stille opp for fansen, «Skam» har jo betydd så mye for så mange, konkluderer Svenningdal.

Sover i parken

22-åringen viser oss rundt i det store sirkusteltet, som for turister kan virke noe malplassert midt blant Gustav Vigelands kjente statuer. Teltet setter dramastudentene ved Kunsthøgskolen i Oslo, KHiO, opp hvert år - med et tilhørende stykke.

I år er det «Min venn, romvesenet» som settes opp i «manesjen», og Svenningdal spiller karakteren Ellie. Med en målgruppe som hovedsakelig er barn, er det ikke «Skam» publikum kjenner henne igjen fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer