Lottie Moss:

- Jeg er panseksuell

Kate Moss' lillesøster faller både for jenter og gutter.

AVSLØRING: Kate Moss' lillesøster avslører på Instagram at hun forelsker seg i begge kjønn. Foto: Anthony Harvey / Shutterstock
AVSLØRING: Kate Moss' lillesøster avslører på Instagram at hun forelsker seg i begge kjønn. Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Vis mer
Publisert

De siste åra har lillesøstera til supermodellen Kate Moss (46) blitt et stadig mer kjent navn. Lottie Moss (22) har - akkurat som den 24 år eldre storesøstera - tatt moteverden med storm, og vært å se på diverse catwalker.

Likevel har ikke 22-åringen fått det store modellgjennombruddet riktig enda - i hvert fall ikke dersom man sammenlikner henne med den berømte søstera, som var en av verdens største supermodeller i sin tid.

Berømmelse skal det likevel ikke skorte på, og på Instagram har Lottie Moss over 300 000 følgere, som hun til stadighet oppdaterer med bilder og opplevelser fra hverdagen.

Mandag kom Moss med en privat avsløring på det sosiale mediet. I en spørsmålsrunde fortalte modellen nemlig at hun er panseksuell, som betyr at hun forelsker seg uavhengig av kjønn.

Avsløringen kom etter at Moss fikk spørsmål om hun foretrekker å date gutter eller jenter.

«Jeg er panseksuell, så jeg bryr meg ikke om kjønnet. Det forandrer seg på en måte hele tiden, også. Det kommer an på hvem jeg møter», svarte 22-åringen, ifølge Daily Mail.

BERYKTET: Flere tiår etter at modellkarrieren hennes startet, slåss fortsatt motehusene om henne, tjueåringene kopierer stadig stilen hennes og media er like fascnert av alt hun tar i. Dette er historien om Kate Moss. Video: Scanpix Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Lottie Moss har tidligere vært koblet til DJ-en Alex Mytton (29), kjent fra realityserien «Made in Chelsea».

Den 22 år gamle modellen og Mytton var blant annet på juleferie sammen på Barbados i desember 2016, og da skal også Myttons ekskjæreste, Jessica Woodley ha vært med på turen.

Etter hvert begynte imidlertid ryktene å svirre om at det var trøbbel i paradis for Moss og DJ-en, og de skal ha blitt avbildet sammen under en boksekamp hvor de kranglet heftig.

I juni 2017 kom nyheten om at forholdet mellom de to var over, og den gang skal Moss ha anklaget ekskjæresten for å ha vært utro.

SØSTRENE SISTERS: Det er ingen tvil om at interessen for mote ligger i familien. Foto: Rex / NTB
SØSTRENE SISTERS: Det er ingen tvil om at interessen for mote ligger i familien. Foto: Rex / NTB Vis mer

- Ligger i familien

Med storesøsteras kontroversielle og utsvevende liv er det kanskje ikke så rart at Lottie Moss har havnet litt i skyggen av søster Kate.

De seinere åra har 22-åringen imidlertid dukket stadig oftere opp i den internasjonale sladrepressen, og hun er også ofte å se på den røde løperen.

I dag gjør Lottie det et stort som modell, og har tidligere blitt omtalt som «den nye Kate Moss». Det hersker i hvert fall liten tvil om at hun har arvet den 24 år eldre søsteras sans for mote.

Lottie Moss heter egentlig Charlotte Moss, og er Kates halvsøster. De har samme far, Peter Edward Moss. Han skilte seg fra Kates mor, Lina Rosina Shepherd, da Kate var 13 år gammel, og fant seinere kjærligheten på ny med norske Inger Solnordal, som han altså fikk Lottie med i 1998. Dette betyr altså at Lottie er halvt norsk.

Lottie Moss har jobbet som modell siden hun var tidlig i tenåra. Ifølge The Sun skal hun ha gjort en testfotografering allerede som 13-åring for det samme modellbyrået som i sin tid oppdaget storesøsteras talent, nemlig Storm Management.

SVARER: Karl Førli, fra årets «Paradise hotel», har hørt rykter om at han er homofil etter deltagelsen, nå svarer han. Vis mer

Hun debuterte på forsiden av Teen Vogue, og hennes første kampanje var for det berømte motehuset Calvin Klein. I 2015 debuterte Moss også på catwalken under Paris Fashion Week, som går for å være blant de viktigste motevisningene i hele verden.

I et intervju med Teen Vogue i 2014, takket hun søstera for at hun kastet seg på en modellkarriere.

- Det ligger i familien. Kate var en stor årsak til at jeg startet som modell, sa hun den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer