Kim Kardashian:

- Jeg er så lei meg

Kim Kardashian beklager for første gang til familien for hvordan Kanye West behandlet dem.

SKILT: Kim Kardashian og Kanye West skilte lag ifjor. Her sammen med moren til Kim, Kris Jenner. Foto: by David Fisher/REX/NTB
SKILT: Kim Kardashian og Kanye West skilte lag ifjor. Her sammen med moren til Kim, Kris Jenner. Foto: by David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (41) søkte først om skilsmisse fra Kanye West (44) i februar 2021, men det var ikke før ett år seinere Kardashian offisielt kunne kalle seg en singel kvinne.

Nå beklager hun til familien for hvordan de ble behandla av eksmannen mens de fortsatt var sammen, skriver CNN.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Var ulykkelig i ekteskapet

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Kim Kardashian og Kanye West, eller Ye som han nå går under, var turbulent.

Kardashian har tidligere åpnet seg om hvordan hun var ulykkelig i ekteskapet, og at paret ikke engang bodde i samme delstat på et tidspunkt.

I den nyeste episoden av «The Kardashians» på Disney+ reflekterer Kim over hvordan eksmannen behandlet familien hennes.

- Jeg ser nå hvor mye forholdet mitt med Kanye har påvirket dere, så jeg vil bare si unnskyld, sier Kim, som nå har funnet tonen med Pete Davidson, til familien sin.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukket datteren hennes Penelope opp og parodierer moren. Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

West har ved flere anledninger hengt ut Kardashian-klanen på Twitter.

Han har blant annet kalt Kris Jenner, moren til Kim, for Kris Jong-Un - en sammenlikning til Nord Koreas diktator Kim Jong-un, han har anklaget Kim og Kris for hvit overlegenhet, for å prøve å få han innlagt.

Han har også anklaget Kris for å ha solgt den mye omtalte sexteipen til Kim.

- Jeg beskyttet oppførselen hans lenge, men jeg vil aldri la det skje med dere, og meg, igjen, fortsetter Kim i episoden.

Får støtte

Etter Kim beklaget til familien fikk hun trøst og støtte fra lillesøsteren Khloe.

- De fleste menn snakker ikke så mye dritt om moren til barna sine på den måten offentlig, fortsatte Khloe.

Moren deres, Kris, forsikret Kim om at hun ikke har gjort annet enn å være god mot Kanye i de sju åra de var sammen.

Selv om det ikke var store responsen Kim fikk fra familien, åpnet Kris seg opp for kameraene seinere i episoden.

- Når folk sier nedsettende ting om noen av oss, sårer det oss alle.

Kanye har ikke kommentert den nye «The Kardashians» episoden, men har tidligere beklaget flere av Twitter-meldingene han har kommet med. Spesielt etter at forholdet mellom ekskona og Pete Davidson ble kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer