Kim Kardashian:

- Jeg er så lei meg

Kim Kardashian beklager for første gang til familien for hvordan Kanye West behandlet dem.

SKILT: Kim Kardashian og Kanye West skilte lag ifjor. Her sammen med moren til Kim, Kris Jenner. Foto: by David Fisher/REX/NTB
SKILT: Kim Kardashian og Kanye West skilte lag ifjor. Her sammen med moren til Kim, Kris Jenner. Foto: by David Fisher/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kim Kardashian (41) søkte først om skilsmisse fra Kanye West (44) i februar 2021, men det var ikke før ett år seinere Kardashian offisielt kunne kalle seg en singel kvinne.

Nå beklager hun til familien for hvordan de ble behandla av eksmannen mens de fortsatt var sammen, skriver CNN.

Var ulykkelig i ekteskapet

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Kim Kardashian og Kanye West, eller Ye som han nå går under, var turbulent.

Kardashian har tidligere åpnet seg om hvordan hun var ulykkelig i ekteskapet, og at paret ikke engang bodde i samme delstat på et tidspunkt.

I den nyeste episoden av «The Kardashians» på Disney+ reflekterer Kim over hvordan eksmannen behandlet familien hennes.

- Jeg ser nå hvor mye forholdet mitt med Kanye har påvirket dere, så jeg vil bare si unnskyld, sier Kim, som nå har funnet tonen med Pete Davidson, til familien sin.

West har ved flere anledninger hengt ut Kardashian-klanen på Twitter.

Han har blant annet kalt Kris Jenner, moren til Kim, for Kris Jong-Un - en sammenlikning til Nord Koreas diktator Kim Jong-un, han har anklaget Kim og Kris for hvit overlegenhet, for å prøve å få han innlagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer