- Jeg er skuffet

John Stamos mener Bob Saget blir glemt.

GLEMT: John Stamos mener hans avdøde kompis er glemt. Foto: NTB
GLEMT: John Stamos mener hans avdøde kompis er glemt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det duket for Tony Awards, en prisutdeling som hyller Broadway-produksjoner det foregående året. Under prisutdelingen blir kjendiser som har gått bort det siste året hyllet, men ifølge John Stamos (58) var det en som manglet - nemlig Bob Saget.

I januar ble skuespilleren og komikeren funnet død på et hotellrom i Orlando i Florida. Han ble 65 år gammel.

Ifølge en uttalelse fra familien døde han etter å ha slått hodet i et fall.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Nå raser Stamos, som blant annet spilte med den avdøde i «Full House», mot at sin tidligere kollega ble glemt ut. Det gjorde han søndag på Twitter.

«Jeg er skuffet over å høre at Bob Saget IKKE ER INKLUDERT under minnehyllesten på Tony Awards i kveld. Bob var briljant i 'The Dowsy Chaperone & Hand to God'. Kom igjen Broadway League og The Wing! Gjør det rette! Bob elsket Broadway og jeg vet at de elsket ham».

Saget etterlot seg kona Kelly Rizzo og de tre barna Aubrey (34), Lara (32) og Jennifer (29). Døtrene fikk han med ekskona Sherri Kramer. Han fikk ingen barn med Rizzo.

Paret giftet seg i oktober 2018. Det avslørte den nå avdøde komikeren på Instagram.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

- Hele hjertet mitt. Bob var mitt alt. Jeg er så fullstendig knust og i vantro. Jeg er så dypt berørt av all kjærlighet og hyllestene fra vennene våre, familien, hans fans og kollegaer, sa kona i en uttalelse til E! News etter dødsfallet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer