Lillian Aasebø:

- Jeg er superforelsket

Lillian Aasebø letter på sløret om kjærlighetslivet.

FORELSKET: Lillian Aasebø legger ikke skjul på et hun har det fint om dagen, og at hun er veldig forelsket. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORELSKET: Lillian Aasebø legger ikke skjul på et hun har det fint om dagen, og at hun er veldig forelsket. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lillian Aasebø (29) ble et kjent navn for mange, da hun under flere sesonger har vært å se på parketten i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse», der hun er en av proffdanserne.

Nå ser lykken ut til å smile på privaten for 29-åringen, som kan fortelle overfor Dagbladet at hun befinner seg i sin egen lille boble om dagen.

Tirsdag la hun ut flere bilder på Instagrams historiefunksjon hvor hun er avbildet med en mystisk mann. Nå kan hun nemlig røpe at hun er svært forelsket om dagen.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Jeg er superforelsket, absolutt. Det er bare veldig hyggelig, forteller hun.

Videre avslører Aasebø at hun møtte sin nye flamme, som er fransk, under filmfestivalen i Cannes i Frankrike.

FORELSKET: Lillian Aasebø her med sin nye, franske flamme. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Lillian Aasebø her med sin nye, franske flamme. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Så nå har vi pendlet fram og tilbake, og nå er det hans tur å besøke Norge. Jeg har vært en skikkelig tour-guide, og det er godt å ha han her, forteller hun, og legger til at hun ikke vil røpe noe mer utover det.

Helt siden 2016 har Aasebø vært å se i «Skal vi danse». Der har hun vært dansepartner med blant andre Dennis Vareide (32), Adrian Sellevoll (24), Aleksander Sæterstøl (26) og Erik Follestad (33).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer