Orlando Bloom om Katy Perry:

- Jeg er superstolt av jobben hun gjør

Åpner seg for første gang om kjæresten.

LYKKELIG FORELSKET: Her er paret sammen på UNICEFs Snowflake Ball i november. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG FORELSKET: Her er paret sammen på UNICEFs Snowflake Ball i november. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden Orlando Bloom (39) og Katy Perry (32) traff hverandre under årets Golden Globe Awards i januar, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par.

Selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen og spaserer hånd i hånd offentlig, så har duoen forholdt seg tause om forholdet til pressen.

Men da den britiske «Ringenes Herre»-stjernen, som har vært ambassadør for UNICEF i over ti år, deltok på deres 70-årsjubileum i New York mandag, skrøt han stolt av kjærestens veldedige arbeid for organisasjonen.

- Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange. Det er bemerkelsesverdig å se henne mestre denne saken, og det er fantastisk at vi fikk gjøre dette sammen, sa han til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

- Lært hverandre mye

Måneden før ble Perry hedret for sitt veldedige arbeid under det årlige UNICEF Snowflake Ball i New York, og da var det hun som roset Bloom.

- Han har vært ambassadør for UNICEF i over ti år og jeg har bare vært det i noen få år, så han har på en måte vist meg hvordan det skal gjøres. Alle lærer bort ting i forhold. Det er slik jeg ser på det nå, og vi har lært hverandre veldig mye, avslørte hun, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer