Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg får sannsynligvis aldri møte barnebarnet mitt

Adeles far snakker ut om forholdet til datteren.

Venter barn: Artisten Adele venter barn med kjæresten Simon Konecki. Nå snakker Adeles far ut om det problematiske forholdet til datteren. Foto: AP Photo/Jonathan Short
Venter barn: Artisten Adele venter barn med kjæresten Simon Konecki. Nå snakker Adeles far ut om det problematiske forholdet til datteren. Foto: AP Photo/Jonathan Short Vis mer

(Dagbladet): Da Mark Evans (50) fikk nyheten om at hans datter Adele (24) var gravid ble han veldig glad, før han innså at han sannsynligvis aldri kommer til å få ha noe med barnebarnet sitt å gjøre.

- Vil holde rundt henne Adele er nemlig ikke på talefot med sin far. Evans forlot Adele og moren hennes da hun var tre år gammel, og fikk vite om graviditeten gjennom sin mor. 

- Mamma ringte og sa: jeg har noen viktige nyheter å fortelle deg. Adele er gravid, sier Evans til Sunday Mirror.

Han ble trist da han innså at hans datter ikke ville fortelle han det selv.

- Min første reaksjon var at jeg ble virkelig glad på hennes vegne. Men etterhvert som vi snakket om hvordan Adele hadde fortalt henne nyheten innså jeg at min datter ikke ville fortelle meg det selv. Jeg ville ha elsket de å kunne holde rundt henne og fortelle hvor lykkelig jeg var på hennes vegne, sier Evans.

Knust - Jeg vil mer enn noe annet bli en del av livet hennes igjen, og en del av livet til barnebarnet mitt, sier gullstrupens far.

Han sier at han blir knust av tanken på å aldri møte barnebarnet.

- Jeg må bare innse at jeg kanskje aldri får bli kjent med barnebarnet mitt, og det knuser hjertet mitt, sier Evans.

Forholdet mellom Adele og hennes far har vært turbulent, og Evans innrømmer at han har vært en dårlig far for «Grammy»-vinneren.
Han har vært alkoholiker helt siden han gikk fra hennes mor for over 20 år siden.

Adele har tidligere vært åpen om både sine egne og farens alkoholproblemer.

Har ikke møtt svigersønnen Evans hevder Adele håper at barnet er en gutt, og at hun ønsker seg tre barn til med hennes andre halvdel Simon Konecki.

- På tross av forholdet mellom oss, er jeg glad på hennes vegne, for hun fortalte at hun var så utrolig forelsket i Simon, sier Evans som ikke har fått møte svigersønnen.

- Adele har alltid ville ha en stor familie. Hun ville ha fire barn, to jenter og to gutter, vel det ser ut som om at hun starter tidlig, sier Evans.

Evans fikk nyheten fire uker før pressen, og sier han ble lettet da han hørte om graviditeten på radioen for at han da kunne gå på pubben og snakke med sine venner om det.

Alkoholisert Adele vokste opp med sin mor Penny Adkins (43) i London. Hun hadde kontakt med faren i barndommen, og besøkte ham i sommerferier i South Wales, der han kommer fra. Han innrømmer at han ikke har gitt Adeles mor de barnebidragene hun skulle ha.

Adele: Godt forhold til Grammy. Dårlig forhold til far. Foto: Paul Buck/EPA
Adele: Godt forhold til Grammy. Dårlig forhold til far. Foto: Paul Buck/EPA Vis mer

Da Evans far døde av kreft i 1999, tok Evans for alvor til flasken, og hans forhold til datteren raknet.

- Ber på mine knær - Jeg var en dårlig far, og det er vel nå jeg må betale prisen. Det går ikke en dag uten at jeg kunne ønske at jeg hadde gjort ting annerledes. Jeg har vært full og syntes mye synd på meg selv, sier Evans.

Han hevder de ikke har snakket sammen siden jul.

- Ja jeg har gjort mange feil, og jeg var ikke der for henne i barndommen, men jeg ber på mine knær om en ny sjanse, sier Evans.

Kjæresten: Adeles far har ikke møtt datterens kjæreste Simon Konecki. Foto: Stella Pictures
Kjæresten: Adeles far har ikke møtt datterens kjæreste Simon Konecki. Foto: Stella Pictures Vis mer